Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co su koleje??internat?(ja som myslel ze kolajnice :P )
inac na slovensku je to omnoho horsie. ved v cesku je uz povolene pestovat, len s toho nemozes robit "marihuanu" ako drogu a zakon rozlisuje makke a tvrde drogy. uz tu niekde o tom thread myslim je
no ked ti fizly najdu rastlinku tak dostanes 4 roky ... ale ked okradnes stat o miliardy tak dostanes 2 roky (ak nie len podmienku ) ... no proste na slovensku je to tak ... lepsie je si ukradnut tie miliardy odsedis si v nejakej pohodlnej base dva rocky a potom si tie prachy cely zivot mozes uzivat na jamaice zatial co tvoj kamos bude este dalsie dva roky sediet koli jednej blbej rastline hehe...
zdravim,
poprosil by som nejake konkretne tipy k pestovaniu na intru, chystam sa do
Praglu / Brna (tam by osm chcel na toxikologiu ale na Masarikovu ako 2/3-jkar sa asi urcite nedostanem) alebo mozno aj inde ale urcite niekam do Ciech na Biolu (mozno aj nejake zaklady chemie)...cesko aj preto lebo keby ma s growom v skrini bachli u nas tak idem rovno sediet na 4-8
pestuje niekto odtialto na intraku ?
ako je to so spotrebou ? podla mna sa nejakych tich 250W - 400(to uz osm si nie celkom isty) skryje
co nejake pripadne kontroly a ako sa vyhnut odhaleniu
nebolo by lepsie obratit cyklus ? svetlo by som izoloval uplne ale hluk nejakeho UFA asi neskryjem, preto by nebolo lepsie dat svetelnu fazu v noci ? ja by osm uz ten hluk nejako vydrzal, hlavne ze cez den by bolo ticho..aj ked zasa nevodit si uplne NIKOHO v noci k sebe tiez nieje velmi prijemna zalezitost xD
acheron: kdyz jsem byl na koleji, tak jsem radeji nesazel ... i kdyz je to tam super na spolecenskej zivot, je to zaroven "komunita", ktera vi o kazdem vsechno .. a hlavne treba slepice z vesnice ... jedne se nezalibis a v jejim omezenym mozku ji nenapadne nic jinyho, nez te jit naprasit
podle me je nejlepsi prvni semestr hlavne sprtat (i kdyz pri tvych oborech to asi nebude az tak horky ) a trochu se rozkoukavat a za pul roku se muzes rozhodnout na zaklade vlasstnich zkusenosti