Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak a mám tu pro vás nachystaný další fota
Tentokrát to bude Shiva shanti II od sensi seeds
Bohužel várka ze semen nebyla zdokumentována a tak už tu ted bude nasazeno pomocí klonů
Aspon mi nebudou samci zbytečně zabírat místo
Řízečky kořeněly skoro 14 dní a pak se ještě asi 5 dní probíraly ze šoku po přesazení do kokosu
Po rozjetí si to rozfrčely pod 400w sodíkem,kde byly v růstu další tři týdny.
Kytičky po celou dobu růstu ohýbam pomocí kolínek-někde to pak bude vidět
A taky si všiměte,žádnej přehnenej počet kytek -taky výhoda
No abych to stěma kolínkama dlouho nenatahoval,tak hned připojuju ukázku
Na fotečce je doufam pěěkně vidět jak se dá kolínek využít.Na větvi vlrevo je drsně vidět jak až se dá větev ohnout
Můžete si větývku nejen ohnout,ale i natočit někam do prostoru kde je ještě trochu místa
Chce to prostě vyzkoušet a myslim že se přestanou montovat složitější konstrukce s pletivem nad kytky.
To sebou nese oproti kolínkám spoustu nevýhod
Třeba se po přepnutí na květ špatně odstranujou samci a co s místem co po nich zbyde ?
Nebo si nemůžeme s kytičkama libovolně hejbat z místa na místo
Prostě kolena jsou Kolena s velkym K
A kde je sehnat? co vim já,tak v praze nebo v plzni v growshopu 1kus za 2 kč
No a tady na tý fotečce bych vám chtěl ukázat včem je lepší mít více místa mezi kytkama
Naše světla ve skříních nejsou zrovna nic moc a tak se snažim kytičky netahat zbytečně vysoko
a taky je necpu zbytečně blízko sebe.Světlo pak lépe prostoupí i tam kam už by jinak zdaleka nemohlo
Palice pak nejsou jen na vrchních větvích,ale je využita na kvetení celá rostlinka
To znamená i na spodních větví dole,jsou obstojný paldy
a tady už je pěkně vidět,že na kytce neni žádná větev na zmar je fakt důležitý nemít kytky příliš vysoký!!!
a mít místo okolo!!!
I na spodních paličkách je vidět,že tam něco bude
neroste tu nic na víc a tim se zkracuje doba růstu (drsně)
Kytičky které máme ve scrogu nebo je ohýbáme třeba kolínkama zaštípneme většinou jen jednou(na začátku,nad 4 patrem) a pak už jen ohýbáme a tvarujeme -tím pádem později neodštípnem něco,co tam týden rostlo
Další z výhod je,že se nám snadno podáří udržet růst kytiček přibližně ve stejný výšce -paldy mají skoro stejně daleko ke světlu
A co je taky vtipný? že jedna kytka je jako druhá
Schválně si všiměte
Cau Tea! Mas to vazne super, s tema kolinkama si mi nasadil brouka do hlavy... Chtel jsem dat pletivo, ale mas pravdu v tom, ze je narocnejsi na manipulaci, ale i treba, kdyz chces vymejt pestirnu... nebo zkontrolovat (koukal jsem ze tam mas trubky...to je drip?)
Parada, nadherny keriky...
Co novy stinitko z groweru, povis nam k nemu nejaky zajimavy poznatky?
zdar,
stínidlo je fakt super,mam to ted když jsou občas vařáky
zapojený na tu co nejchladnější variantu.
Dole přivádim čerstvý vzduch 180m/h
stínidlem prohánim 80m/h a stačí to
a nahoře odvádi další ventilátor 90m/h
pro jistotu jsou vidět i větrací mřížky
no a nejvyšší teplota kterou jsem zaznamenal,když bylo fakt vedro jako prase,byla 27 C
jinak by tam bylo určitě tak 32 C
to už znam z dřívějška
zdar, jak si připjil na to stínítko ty trubky?jestli se nepletu, tak stínidlo má 120 mm v průměru a trubka 100mm?A máš nahoře vyřešený odsávání z trubky a jak si to připevnil ke skříni i s větrákem?
Tyhle otázky si pokládam už docela dlouho...doufám, že mi na ně odpovíš,jinak se zbláznim
A jinak ti dávám karmu za ten výpěstek.300g se jen tak někomu nepovede
PS:a co zvlhčovač vzduchu?Proč sis ho nepořídil?(teď dělám brigádu, tak už plánuju mega nákup)
to danielf
jak je to asi přidělaný? Ty teda nemůžeš spát kvůli dobrym otázkám-ještě že si se nezbláznil
stínidlo má průměr 120 mm na něj je nasazená plastová přechodka na průměr 100 mm.Je to zpasovaný do sebe,proto to drží Hadice je k přechodce přidělaná izolačkou-normální né?
Ventilátor je přidělanej na skříni -vyřízneš otvor do skříně a taky ho tam vpasuješ.
já nevim,ale poradit jak co kam přidělat by si už taky mohl vědět.
no,nalícoval jsem tam ted pro změnu jen 250 W
protože na růst to bohatě stačí
a to tam toho mam ještě ranec navíc