Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ted maj od hliny v kohoutku cca 35-38 cm, kdyz sem to prepinal tak mely cca 20 cm ale popravde sem to presne pred prepnutim nemeril, jelikoz mam velke vyskove rezervy ve skrini ... nicmene nyni uz vyska dobry mesic je nemenna a jen kosati palice
Prinasim nekolik novych fotek z vyvoje, me se zda ze uz presluhujou ale coz jeste vyckam a zkusim tech 65 dni do kvetu ... jinak zkracuji periodu a zalevani je jen ciste H2O a Final Soloution
Zdravim, prinasim snimek ususeneho ... nevazim to ale uz takhle vim ze je to pro mne na moooc dlouho ... jestli to zase nerozeberou moji "pravi" kamaradi dik vsem za ohlas a pristimu Growu zdar nejakej tim na model by se hodil ??
Takze vcera vecer jsem kostoval SAGE, ale pohodove patecni kourenicko se nekonalo, byl to fakt velkej nastup, ani nelechtala ani nezaskrabala a jak kdyz k Vam prijde tisic trpasliku a chtej si s Vami 3 hodinky povidat, no rozhovor jsem ukoncil po 3 hodinach a sel jsem si do poslete pokecat s dekou rano sem byl svezi ... vsem doporucuji, kdo neveri at sem bezi