Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Zimni okna, aneb nelenime a aspon pro radost pestime
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

dobre zkusim to a nevis jak se tomu da predejit me se to uz stalo podruhy

Old Post 12-01-2007 v 13:08 PM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

hmmm tak uz jsem to sundal slo to lip nez jsem myslel a roste tam uz 2. patro ....dik za radu

Old Post 13-01-2007 v 09:12 AM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Softly
Stálý Člen

Karma uživatele Softly - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

No taky jsem chtěl dát pár seeds klíčit, ale když mi ty 3 roky starý semena po 14 dnech nevyklíčili tak jsem se na to vysral a alespoň jsem si do kelímku hodil tabáček. Po třech tejdnech asi 2,5 cm

+ +
Nehas co Nepálíš
Arnold
Tabák '07

Old Post 11-02-2007 v 15:55 PM
Softly je offline   Profil uživatele Softly   Find more posts by Softly   Foto galerie člena Softly   Click here to Send Softly a Private Message   Add Softly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danihel
Stálý Člen

Karma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Prawe dnes sa chystam dat par semien naklicit a na okienko casom naraficit uz newiem dockat!

Old Post 12-02-2007 v 11:42 AM
danihel je offline   Profil uživatele danihel   Find more posts by danihel   Foto galerie člena danihel   Click here to Send danihel a Private Message   Add danihel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Volta
Stálý Člen

Karma uživatele Volta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

aj ja som zacal taky zimny grow,len tak pre srandu kralikov

√ΦĻтд

Old Post 17-11-2007 v 11:49 AM
Volta je offline   Profil uživatele Volta   Find more posts by Volta   Foto galerie člena Volta   Click here to Send Volta a Private Message   Add Volta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cix
Stálý Člen

Karma uživatele cix - 84% PěstitelskáKarma uživatele cix - 84% PěstitelskáKarma uživatele cix - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Mám plno semínek nonejmu, dřív jsem se to snažil strkat do skříně, ale........
Takže dobrý nápad to zasadit třeba v zimě
Škoda, že to moc nezhuluje

(-1||
UŽIJTE SI SVOBODU !!
oběF nultého století
╠═╬╩╦╩╝
╠═╬╦╝

Old Post 04-01-2008 v 08:35 AM
cix je offline   Profil uživatele cix   Find more posts by cix   Foto galerie člena cix   Click here to Send cix a Private Message   Add cix to your buddy list     Navštiv homepage uživatele cix! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zajonc
Stálý Člen

Karma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

hosi bacha at vam z toho neni zle

Old Post 21-01-2008 v 09:50 AM
zajonc je offline   Profil uživatele zajonc   Find more posts by zajonc   Foto galerie člena zajonc   Click here to Send zajonc a Private Message   Add zajonc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hvodolannd
Nový Člen

Karma uživatele hvodolannd - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Jenom by me zajímalo ,jestli to kuřivo neco delá nebo to je nejaký bolehlav?

Old Post 16-02-2008 v 17:02 PM
hvodolannd je offline   Profil uživatele hvodolannd   Find more posts by hvodolannd   Foto galerie člena hvodolannd   Click here to Send hvodolannd a Private Message   Add hvodolannd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás