Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Interpol
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

tak sem zjistoval veci okolo interpolu a ptal sem se typka(je z Blatny) kde se jako vzal ten model a rekl mi, ze je to dovezenej rizek z modelu z turecka.zase jinej clovek tvrdil, ze je to na 100% IP2000.spis bych se priklanel k IP2000

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 07-06-2008 v 13:25 PM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

já existenci tohoto modelu také můžu potvrdit,mám řízky od týpka kterej říkal že jde o IPčko neboli Interpol...ale jinak o tom nevim vůbec nic..mimochodem řízek je pořízen z jížních ČECH

Old Post 21-06-2008 v 14:22 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brávooo
Stálý Člen

Karma uživatele brávooo - 89% PěstitelskáKarma uživatele brávooo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

taky sem to mněl 2x a neveděl a jak vidím tak to fakt existuje

Old Post 21-06-2008 v 14:38 PM
brávooo je offline   Profil uživatele brávooo   Find more posts by brávooo   Foto galerie člena brávooo   Click here to Send brávooo a Private Message   Add brávooo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Interpol sklizen.......mrkněte na odkaz

Indoor 100W - Interpol

Old Post 11-09-2008 v 19:43 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ThunderFuck!
Stálý Člen

Karma uživatele ThunderFuck! - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Zdravisko ve spolek. Tak o interpol se ted take zajimam. Kopil jsem si 2 rizky odtud z G a typek co mi je prodaval rikal zepry to krizil u nas nejakej typek z jiznich ceh v 80tych letech. no jsem zvedav co z toho bude. mate s tim nekdo zkusenosti venku?

BIO 60x Short Stuff#1 Automatic 2012 BIO

BIO Vravorak 2010

BIO G13xBW, ICE, Northern Lihgt, Interpol BIO

2 koreny

BIO 17x Lowryder#2xAutomatic AK 47 BIO

BIO Čibu 2011 BIO

Autoflower Sklizen kazdych 10 dni
Love is the only force
capable of transforming
an enemy into friend.

Old Post 27-05-2009 v 15:38 PM
ThunderFuck! je offline   Profil uživatele ThunderFuck!   Find more posts by ThunderFuck!   Foto galerie člena ThunderFuck!   Click here to Send ThunderFuck! a Private Message   Add ThunderFuck! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Caba
Stálý Člen

Karma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od ThunderFuck!
Zdravisko ve spolek. Tak o interpol se ted take zajimam. Kopil jsem si 2 rizky odtud z G a typek co mi je prodaval rikal zepry to krizil u nas nejakej typek z jiznich ceh v 80tych letech. no jsem zvedav co z toho bude. mate s tim nekdo zkusenosti venku?

Já má interpol ve skříni na cca 30. dni květu a jeden řízek venku jako out. Je to převážně indika, takže kvete dost rychle, nemusíš se bát, že ti to nestihne dozrát a jinej problem snad ani bejt nemůže. peace

Terasa 2008

Interpol 250W

Old Post 20-06-2009 v 20:54 PM
Caba je offline   Profil uživatele Caba   Find more posts by Caba   Foto galerie člena Caba   Click here to Send Caba a Private Message   Add Caba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tooth
Stálý Člen

Karma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% Pěstitelská

interpol Příspěvek č. 23

Taky jsem se s danou odrůdou setkal. A nejen setkal, ale i pěstoval. Mám to od místního člena.
Popsal bych ho jako spíše indiku, kosil jsem ho dnes tj. 11 října. Ještě chtěl pár dní maximálně týden, ale vzhledem k tomu počasí jsem se ho rozhol sklidit už dnes. Tvořil hlavně centrální palice, měl krásné velké listy, takových těch malých listů v palicích docela málo. Vůně ostrá skunková, ovšem když teď přičichnu k prstům tak je to jednoznačně grapefruit. Výnos se zdá nadprůměrnej (zatím).

Old Post 11-10-2009 v 18:40 PM
tooth je offline   Profil uživatele tooth   Find more posts by tooth   Foto galerie člena tooth   Click here to Send tooth a Private Message   Add tooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ThunderFuck!
Stálý Člen

Karma uživatele ThunderFuck! - 90% Pěstitelská

Re: interpol Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od tooth
Taky jsem se s danou odrůdou setkal. A nejen setkal, ale i pěstoval. Mám to od místního člena.
Popsal bych ho jako spíše indiku, kosil jsem ho dnes tj. 11 října. Ještě chtěl pár dní maximálně týden, ale vzhledem k tomu počasí jsem se ho rozhol sklidit už dnes. Tvořil hlavně centrální palice, měl krásné velké listy, takových těch malých listů v palicích docela málo. Vůně ostrá skunková, ovšem když teď přičichnu k prstům tak je to jednoznačně grapefruit. Výnos se zdá nadprůměrnej (zatím).

zdravícko

lestos jedu take interpol. sazel jsem 1.6 ale jeste jesem to nesklizel musim jen a jen potvrdit tve slova je to krasna indika ale s dlouhoou dobou kvetu jak rikas jeste tak 5 dni vzhledem k tomu ze ma byt hezky necham jí jeste chvili opalovat. sisky tvori jen blizny listu v palicich je malo snaz zadne prijde mi vune je opravdu takovy grapefruit mozna i trosku lesni jahoda. výnos by byl urcite u mne vest kdyby kyticka rostla osamocene a ne v kolektivu. tudis vynos nadprumerny na podminky!!!!
Jinak nejvice semi na tehle kytce libí ze netvori zadne male palicky ve stredech ale jen obrovske hutne mikrofony na vrcholcích.

zitra udelam aktualni foto zatim jen tohle http://grower.cz/forum/showthread.p...8751#post828751

ps fotka je starsiho date od te doby se toho hodne zmenilo

BIO 60x Short Stuff#1 Automatic 2012 BIO

BIO Vravorak 2010

BIO G13xBW, ICE, Northern Lihgt, Interpol BIO

2 koreny

BIO 17x Lowryder#2xAutomatic AK 47 BIO

BIO Čibu 2011 BIO

Autoflower Sklizen kazdych 10 dni
Love is the only force
capable of transforming
an enemy into friend.

Old Post 13-10-2009 v 20:31 PM
ThunderFuck! je offline   Profil uživatele ThunderFuck!   Find more posts by ThunderFuck!   Foto galerie člena ThunderFuck!   Click here to Send ThunderFuck! a Private Message   Add ThunderFuck! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
durexman
DNB and SEXXX

Karma uživatele durexman - 100% PěstitelskáKarma uživatele durexman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od skewlers
chlapi je to na 90% ingemars punch, to samy v je v Rakousku odkud mel jednou koolega rezy a je to z toho roku 2000 myslim.

dava to jemnou vuni v sativovym phenech, docela ridky oroseny to je taky tak ve zkratce z ceho muzu soudit. ale nejak me to nezaujalo

edit post

- prispevkem reaguju na oznaceni IP nebo IP2000 pro vyrozumeni

jo to mas pravda kamos bral od ''matkare z cech'' a rikal ze Interpol = ingemars punch

Vítejte ve světě Durex!

Old Post 31-10-2009 v 11:58 AM
durexman je offline   Profil uživatele durexman   Find more posts by durexman   Foto galerie člena durexman   Click here to Send durexman a Private Message   Add durexman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

takže ohledně týhle odrůdy - z jižních čech sem se setkal s IP2000 a Interpol taky. letos ho kámoši tady na jižní moravě měli venku. dozrává pozdě (tuším prostředek lysopadu), co se týče samotný vůně během růstu/květu nevykazuje moc přesvědčivý aroma ale po usušení je to vonavka která přebije hodně modelů. to co měli kámíci bylo strukturou hodně do sativy...podle mě celkem dobrej modýlek, zkuřuje pěkně...
btw kozzy ho má v nabídce řezů :O

Old Post 01-12-2009 v 14:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

interpol interpol jak lahodná to ganja,jeden zmojích prvních indor pokusů. známo jemi toto mám to od člověka kterej jí vlastnil ,ip2000 .

Naposledy upravil 25-01-2010 v 16:17 PM

Old Post 24-12-2009 v 12:02 PM
tooth
Stálý Člen

Karma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% Pěstitelská

Interpol Příspěvek č. 28

Vzhledem k jeho minuloročnímu výkonu ho opět jedu. Tentokrát rovnou ve 3 kouscích.
Jsou z řízků od zdejšího člena a hovíjou si v 20 l, možná v 25 l kýblech, krmeny jsou hnojivy BioBizz.
Všechny tři kusy jsou zatím naprosto identické. Více infa bude na podzim :)
Jinak naprostý souhlas s RespectFlowers. I po necelém deseti měsíčním skladování má příjemně vyzrálou, jemnou vůni, která není pro konopí vůbec obvyklá. Připomíná opravdu nějákou voňavku, ale v tom nejlepším slova smyslu.
Silně mi připomíná vůni Bogglegumu.
Tahle odrůda, je fakt jedna z nejlepších co jsme kdy jel a určitě by si zasloužila přítomnost ve více matkárnách.

Na závěr hodím ještě makro z minulé sklizně.

Naposledy upravil tooth 09-08-2010 v 10:26 AM

Old Post 09-08-2010 v 10:03 AM
tooth je offline   Profil uživatele tooth   Find more posts by tooth   Foto galerie člena tooth   Click here to Send tooth a Private Message   Add tooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robbbie
Stálý Člen

Karma uživatele robbbie - 86% PěstitelskáKarma uživatele robbbie - 86% PěstitelskáKarma uživatele robbbie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

rez interpol od mistniho clena...v kvetu beton, po ususeni nic moc, kour az po mesici-dvou excelentni :-)

Old Post 10-09-2010 v 07:28 AM
robbbie je offline   Profil uživatele robbbie   Find more posts by robbbie   Foto galerie člena robbbie   Click here to Send robbbie a Private Message   Add robbbie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tooth
Stálý Člen

Interpol Příspěvek č. 30

Pěstovaný v outdoor sezóně 2010. Vzhledem k tomu počasí je to víc listovější než minulý rok. To neznamená, že zklamal. Naopak, i při horším počasí si držel vysokej standard. Pěstován, jak je mně vlastní, biologicky v recyklovaný směsi vermikompostu, zahradnickýho substrátu a perlitu. Krmenej na růst fishmixem, alga-mic, na květ top max a bloom (vše BioBizz). Občas postřik vermesfluidem. BioBizz můžu jen doporučit, výbornej poměr cena/výkon.

řízky přebrány 6.5; sklizeň 14.10

Old Post 28-11-2010 v 11:39 AM
Host
Host

Příspěvek č. 31

tento model muzu jenom doporucit. Mel jsem jeden rizek od clena G pod 250kou, Vynos prumerny, zato neuveritelne sladka vune a chut. stav lehci, povznasejici...

Old Post 08-01-2011 v 21:57 PM
Tacud
Nový Člen

Karma uživatele Tacud - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

nevím proč by to měl být výmysl,interpol sem jel loni out a super a letos ho mám znova od jednoho člena groweru.thanks

Old Post 23-03-2012 v 20:07 PM
Tacud je offline   Profil uživatele Tacud   Find more posts by Tacud   Foto galerie člena Tacud   Click here to Send Tacud a Private Message   Add Tacud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás