Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jestli jsi ty řízky opravdu měl od již zmíněného člena, tak nemůžu souhlasit. Bogglegum byla jedna z nejlepčích odrůd co sem kdy jel, moc mňamy chuť, účiněk sice slabší ale proč si nedat třeba pět šest šluků když tak chutná, palice sice při sušení oproti jinejm dost ztratily objem ale výsledek i tak úchvatný.
zaujimala by ma kvalita tejto seedsbanky....ak ma niekto nejake skusenosti tak napiste sem
mal by som zaujem o modely Belladonna a Sweet Purple cena sa mi celkom pozdava a chcel by som to zasadit na outdoor ale neviem na ake podmienky su tieto modely vhodne byvam na zapadnom slovensku takze kto ma skusenosti tak mi poradte
tu je stranka http://www.paradise-seeds.com/
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od kacerik zaujimala by ma kvalita tejto seedsbanky....ak ma niekto nejake skusenosti tak napiste sem
mal by som zaujem o modely Belladonna a Sweet Purple cena sa mi celkom pozdava a chcel by som to zasadit na outdoor ale neviem na ake podmienky su tieto modely vhodne byvam na zapadnom slovensku takze kto ma skusenosti tak mi poradte
tu je stranka http://www.paradise-seeds.com/
Jsou supr ber je...pokud si je teda kopíš od nich a né jak tady někteří od někoho\přes někoho ikdyž to že i v té vídni někomu dali šit mě zakočilo ale dovolím si tvrdit že to nebylo chybou PS, prtože já o nich můžu jen v dobrém... a ještě mi z jednoho semínka vylezli dvě kytky, rostli INDOOR v jednom květináči a obě super.
A na tvou outdoorovou otázku odpovídám pročti si ještě ten ejich katalog tam snad vidíš jak a co rychle venku dozraje.
PS: Díval bych se po těch nejoutdoorovějších, s tou belladonou nevim nevim (podle mě lepší dávat víc světla odrůdám kterým se daří i v Holandu než míň těm poloindoorovejch)
jo Belladona je vecna klasika, trippy High sem teda nepozoroval,ale spis je to tim ze uz ji hulim dlouho, kamarad co moc nehuli rikal ze slysel nejaky divny zvuky a mel uplne cerveny ocicka a do nich skvirky jak do kasicky a to si dal jen dve kola z brka... K tem semenum - pred tydnem sem je kupoval na Zizkove v kramu, origo zabaleny a vsechny takovy svetly, malinky a divny, najit je v pytliku skera tak si jich ani nevsimnu. Kazdopadne klicivost stoprocentni. Muj nazor je ze kytky na semena se v seedbance sklizi driv (40den???) protoze je zbytecny na to svitit dal, kdyz semena uz sou, to radsi muzou rozjet dalsi varku...
Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.
Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.
Já kupoval Bellu přez mandalaseeds a to samí , ty semena byly malinký ,šediví, no na pohled hrůza,ale když jsem je zasadil tak druhej den všechny venku.Velká spokojenost s Paradise!!!!! Pak jsem měl od nich Sensi Star,to samí jak s Bellou.
Paradise Seeds je u mě hooooodně dobrá kvatlita!!!!!!!!!!!