Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj vsichni v Novym roce.
Prave jsem se vratil ze silvestrovske chaty. Celej natesenej letim do spajzu, abych ocihl jak holky prezili silvestra a opravdu me potesli. Vanoce a svatky travim vetsinou jinde, prinasim tedy zpravodajstvi ze dvou dnu. 29.12.06 a dnesni aktualni foto 2.1.07
PRUSER!!!
Jdu se dnes rano podivat na osazenstvo a zjistil jsem ze mi to napadly SVILUSKY! Bohuzel ted nemam fotak abych to blejsknul ale na stopro to jsou oni. Mam tady chem. postrik co jsem loni pouzival na trasnenky. Jmenuje se to TALSTAR je to i na svilusky, otazka ale zni.....
Koukam, tady nez by mi nekdo poradil tak je to vsechno sezrany.
Zabehl jsem tedy do Growshopu a oni meli jak na potvoru inventuru!!!
Chci se toho zbavit co nejdrive, je jich tam uz celkem dost. Mam plan ze je vsechny vyndam a jedu po druhy pekne postrikam tim chemickym roztokem (TALSTAR). Pricemz se budu snazit nestrikat to na palice (coz pujde jen tezko). Ty nejvic olezly listy otrham.
Hned jak bude fotak, vyfotim a ukazu jak to vypada.
No bejt Tebou tak to tou chemkou nestrikam, kupi si ( maj to i v globusu ) jmenuje se to Biool nebo BioOiL, se to zredi s vodou je to takovy mastny a tim se ty kyty postrikaj, me to pomohlo, striknul sem je dvakrat a bylo po problemu. I kdyz sem to tusim pouzivalk na ty trasenky.
Původní příspěvek od JOWANES kuci diky, par otazek:
ak.oc: asi mas pravdu..... ta mastnota pak zmizi? jak ji dostanu dolu?
no pokud ty kytky v tom vylozenen nevymachas hlavou dolu a jen s citem postrikas rozprasovacem tak je to bez problemu, chvili to vypada jakovy pekne leskly a pak to zmizi. A jeste se budou hodit lepovy desky ( taky globus ).
Zdravim vsechny.
Tak jsem nakonec koupil BIOL. Kytki jsem vyndal, ostrihal velke a hodne napadene listy. Nakonec jsem pekne kazdou zvlast postrikal Biol roztekem. Zatim to vypada dobre, uvidi se casem jestli to bude chtit jeste jeden postrik.
1. Makro pred postrikem
2. Ve spajzu pred postrikem
3. Vsechno vyndany na stole
4. A uz zase pekne usazeny na svem miste, kytky mastny od Biolu
Cus clovicci
Tak jsem ted byl kontrovovat parazity, jestli uz je po nich a vypada to dobre. Na spodnich stranach listu sic porad jsou, ale nezaznamenal jsem zadny pohyb. Doufam tedy ze je po nich.
Jinak se jim dari dobre, snad jim nic nechybi ( vic mista by teda neskodilo)
Pro dobrou orientaci pripominam ze je to presne mesic co jsem prepl na rezim 12/12