Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
<= Euforia - (zdarec eso, konečně něco pro tebe ) jednoznačně nejdravější model ze semen. všechny kvetou jak divé a jsou lehce rozeznatelné od ostatních strainů.
<= Shiva Skunk - s jeho vůní se zatim nemůže rovnat žádný jiný model! to je prostě ovocná mísa jak se patří! a taky se s tim moc nepáře, jen sílí a sílí..
čus
zkoušel jsem hodit update, ale ty fotky tam vždy naskáčou uplně jinak než chci, takže popisky neseděly k obrázkům a vůbec napiču.
takže jsem to řešil popiskama přímo na fotky, což je sice pracnější ale jistější. pokud tedy někoho zajímaj moje dojmy z jednotlivých strainů, zvětšit! nebojte se toho, fotky jsou upraveny na přijatelnou velikost, narozdíl od těch mega obrázků před tím, za jejichž rozměry se omlouvám.
začnem s nejdříve sklizenýma 2x Oasis
kvasimodo - zdar, moc jsem to nestříkal.. tak 1 za 2 týdny..
jsou téměř identické a na to, že rostly v jednom květníku a rostly o více jak týden méně než ostatní kolegyně ze semen, jsem s výsledkem spokojen. příjemné hůlo a silnější než jsem čekal.
Původní příspěvek od Escadro Pablo Zdravim, mas to moc pekne, ale nedal by se vynos zvysit tim, ze v rustove fazi bys zastipl FIMkou? Nebo se mylim a ma to nejake nevyhody takto stipat?
Tady ani tak nejde o výnos. Jedná se o testovací grow, při němž srovnává vlastnosti genetik. Navíc prostor i tak využil na výbornou, takže by mi FIM v tomto případě přišel jako naprostá zbytečnost...
hoj fšem!
omlouvám se za ty průtahy, ale byl jsem teď nějaký čas mimo provos ale už to brzy dodělám, dnes jde proti kose posledních 6 kytek
zatim jen tak pro potěchu oka nějaké fota z roomu z 58 dne..
Escadro Pablo - jak řiká pan ker, fim by f tomto připadku byl spíše na škodu, tohle byl více méně pokus o sog, takže zástřih nepadal v úvahu..
Pan Ker - dík za k, jak dopadl tvůj Hindu Kush kemo??
stejný den šli taky všichni 3 Green Spiriti.
s tímto modelem buď neumím zacházet, nebo se DP nějak nepoved. výnos stojí za prd, palice jsou dobrý jen zvrchu kytky, je nestabilní a kvalita feminizace opět za 5! spousta samčích a tímpádem i semen!! nikdy více!!! jediný, co mě u tohodle strainu potěšilo, je skunky chuť, která je hodně příjemná, sladká a sytá. průměrně silné high, které se skvěle hodí k pivku..
no a poslední sklizená kyti 59. dne byla Shiva Skunk.
tento modýlek mám už otestovaný jak se patří - zastřihnout, nechat hodně vyrůst a přepnout. do 8 týdnů máte hromadu supr chutnýho matroše s hodně silným stone účinkem..
Původní příspěvek od dlouhán
Pan Ker - dík za k, jak dopadl tvůj Hindu Kush kemo??
Nemáš zač, zasloužil sis ho, je to hodně povedenej grow! Jak dopadnul HK můžeš sám posoudit v indoor galerii v posledním JAHmaičanově příspěvku. Kdyby měl lepší podmínky, které mu bohužel nemohli být dopřány, byl by excelentní!
Gratuluju k úspěšnému závěru a doufám, že bude i nějáké závěrečné shrnutí. Dost by mě zajímal i GBxDW, páč mi taky přišel jako bonus od Gypsyho...