Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Tayem - mrzí mě, že jsem Speed Queen a Sadhu nemohl věnovat tolik času, kdybych je měl na zahradě, tak určitě vypadaj jinak...
Tak teď už jen pár fotek na konec tohohle trýdu a už se jen budu těšit na příští jaro...
Když chceš duhu, musíš se smířit s deštěm...
Nehaš, co Nepál... Kyselinové pole 06
Foto 1 a 2 - cesta na pole v létě kolem 5. hodiny ranní
foto 3 - docela macek, co? (pár metrů od políčka - bylo jich tam 5 takovejch..)
Foto 4 - 3 krasavice
Foto 5, 6 a 7 - paličky po ránu...
Foto 8 - zpracování listí od palic
ozaj pekne sa ti to podarilo!!! K+
konecne niekto tu ma aj take velke rastliny aj zo semien, kazdy len klony....
Prezradis svoje tajomstvo k takej krasnej urode? Je podla teba uspech v pode, alebo v castej nasteve, hnojenie... minuli rok som mal origo semena, hnojil, polieval a nic
k 20.prispevok 2.obr. co to sakra jeee? vyzera to ako pstrosie vajce, alebo mega kukla motyla...pozeral som na tu fotku, a neviem co to je.
Zdravim shortis...
Na tý fotce je píchavka(houba). Základ úspěchu je výběr místa - dobrá půda, spousta slunce a dostatečná vlhkost, abych tam nemusel 4x týdně(ale ne moc velka, kvuli plísni). A taky vztah ke kytkám - nepěstuju, abych měl hromadu hulení, ale protože mě to baví...
No teda, davno som tu nebol a hned mi padli oci sem (hladal som nieco o Sadhu...) a musim povedat, ze nemam slov. Hlavne ten Shaman je uuplne nadherny. K+
Původní příspěvek od AciDo Foto 1, 2 a 3 - záštipky při zpracování paliček
a zbytek - věškerý zvířectvo, který jsem u kytek objevil (slimáky jsem vynechal)
zdravim K+ je samozrejmosti,a jestli se muzu zeptat na navod jak jsi tu udelal z tech zastipku z palicek?! thank
To jo, Acido, máš to kráásně udělaný, všechna čest
Od pěstitelskejch úspěchů, mimochodem takový kytky bych chtěl vidět na vlastní oči, přes vychytlý fotky zrcadlovkou, hezky upravený, ze stejný pozice, aby bylo pro srovnání. Skvěle popsaný, srovnaný, organizovaný, to je pak labůžo si o tom číst (zvlášť když jsem zhulenej), člověk se v tom neztratí
Ještě musim k těm kytkám, jsou přenanááááádherovaný
K+
Jen tak dál
Fauna u kytek - ta housenka běláska (předpokládám), je docela varováním, ale nevíš náhodou, co láká na posledním snímku tu zelenou mršku, aby celý život jen tak seděla v rostoucích paličkách? Já si přenesl pár venkovních kytek na Windoor pro radost a protože mi ta ploštice či co to je, přišla sympatická už na políčku, doteď sedí na primáru, čučí na nás, když jdeme s Jekkylem spát, tak teprve zaleze dospod listu, kde zřejmě baští nějakou svoloč která je pro mne neviditelná a - neškodí. A ráno už zas čučí. Kytka je zdravá a zdá se že spolu mají celkem hezkej život.
he, he..kouřit bych chtel ovšem jen kyti.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.