Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak super mam dalsi model na 07 dik za rozsireni mam ale jeste otazku doba kvetu zhruba .zda se mi to jako dobry ficak nemel to nekdo dyl venku nechat to prejit az do 11-12 mesice?
Na tema Bluehemp jsem se nedavno bavil se snarkem a z te debaty jsem vysel jeste nejistejsi, nez jsem byl.
Pravdy jiste bude kus na tom, ze tahle seedbanka ma sotva 10 let praxe, coz se na jedne strane muze zdat dobry, na druhy je jasny, ze tohle uz delaji kvuli prachum a ne pro fame a aby meli co hulit.
Pravdy je kus na tom, ze nektere ty jejich krossy jsou.. Hmm, podivne.
Konkretne z jejich Haze< haze 19xUNKNOWN HAZE> mi nejdriv bylo do smichu, ted mi to pripada spis az podivny...
A Hi Noon [NL#2 x Chronic] x [Swiss Sativa x Lebanese] sice tim, ze ma v rodokmenu jak Chronika tak NL2 a probudil chutovy poharky na celym patre....Ale jak to bude se stabilitou, no to nevim nevim.
Otazka zni, jake budou jejich landrace odrudy....
U tech nelandrace NEPISOU, kde vzali rodice, myslim ze pouze u jedne ordudy v katalogu je napsano, ze vzali rodice od Sensi...
Nezbyva nam nez to vyzkouset... Ale pri objednavce bych se radsi drzel u zdi... A pokud to bude OK, pristi rok je taky rok.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Myslis, ze Sensi, Soma, Serious, Paradise... niekto z nich to nerobi pre peniaze?
Preco ti pride haze19 x unknown haze smiesny? pretoze neznama haze? Ono sa to vcelku logicky vysvetlit a navyse je najmenej napisat do blue hemp-u a spytat sa.
Pises ako si vysiel neisty po debate so snarkom, mozes napisat co konkretne ta tak zneistilo? Vie snad snark nieco co mi nie? Ak ano tak myslim, ze ti bude kazdy vdacny ak to tu napises.
Treba byt maximalne mozne kriticky, no zaroven objektivny.
Kedy odporucate zacat sadit Bluehemp odrody? Start klicenia by som xcel v strede maja a koncom maja az do konca juna sadit out {by boli na dvore} ale xcel by som ich dat vsetky out v maji, to je jasne{len pre istotu keby nebol cas}... Je to ok??
A kedy je posledny priblizny termin kedy ma este zmysel klicit semiacko pre out. Ze by som v strede maja este doobjednal niejake dalsie Bluehempy
moc moc sa mi pozdavaju vsetky odrody od BH najma tie indiky sa mi pacia VSETKY ale skusim aj Chewing som naozaj zvedavy ako bude rast vo vyssich polohach
Nakoniec idem
Chewing
Chilla
Hi'NoOn
Lebanesse
Pakistani
Nemusíš robiť rozdiely v sadení semienok od jednotlivých seedbaniek. Máj je na sadenie v pohode. No a najneskôr zasadiť semienko? Na groweri som videl sadeničky zasadené aj začiatkom alebo v strede júla a bol z toho pekný krík (bol to, tuším, Durban). Takže semienko môžeš zasadiť aj koncom júna.
Thx to ono .) njn aj kricky by mi stacili len xcem mat viac odrod . O vynos ani nejde... skor kvalita a roznorodost.. aj tak hlavne aby bolo co na speka .)
Nutno podotknout, ze ve stejnych podminkach klici Jack Herrer od Female Seeds-v pohode- stary asi 2 roky a sec ma Lebansee 4 dny naskok, neco mi rika, ze Herrera zasadim urcite driv..
Nicmene, objednavka byla v pohode, rychle bez problemu...
Jako bonus Actual Sativa.
Neodpustim si a pridam citaci ze stranek ,,breedera'' bonusovky...
So far I breed just one strain on a very small scale, a crossing from a South African and a tibetan strain: The Actual Sativa. It is a pure Sativa with good THC content completely acclimatised to Switzerland (300 - 400 m). The strain is not yet completely stable, the result however can be forecast rather well: typical Sativ shape, harvest Septembers/October, THC content better than e.g. Durban Poison from Dutch passion, yields up to 150g dry buds per plant, germination at least 80% (regularly examined). ........
At the moment I also have a small quantity of Indica seed for the Indica lovers, who do not want to make friends with a Sativa. It's F1 hybrid seeds, mothers grown from original Passion 1 seeds from Dutch Passion, father grown from original Northern Light seeds from Nirvana Seeds. I offer these seeds at the same conditions as the Actual Sativa.
A abych to moc neprotahoval, AS je pro indoor netestovana, protoze breeder nevidi duvod proc pestovat indoor- krom toho, ze stihne vic generaci za sklizen...
Cena- pokud to dobre chapu, 40 Oi!ro pokud nejste ve svajcu. 20 pokud jo...
No, nekoupili by jste snad hybrid Dutch Passion a NL od nirvany?!
Mam k dispozici jeste nejaky seminka Erocket, ale jestli se lebanese nepochlapi, ani ho davat klicit nebudu.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Naposledy upravil Stoned_r41d3r 16-04-2007 v 10:59 AM
Já objednával přímo od Maria ( majitele Bluehampu ) .4ekal jsem dva týdny a nic nedošlo. Tak jsem mu napsal, že nic nedošlo a on že už je dávno poslal. Mario , ačkoliv bych to od někoho stovky kilometrů vzdáleného nečekal, se zachoval férově a odeslal je znovu. Zatím stále čekám a doufám .
Klíčivost Lebanese?
dával sem sice jen dvě semena ale po cca24 hodinách obě praskly a vystrčily klíček, třetí den už měli plně vyvinutý děložní lístky a čtvrtej den od vložení semínka do rw. už dělaly první patro který je pátej den už víc jak dvakrát větší než děložní lístky...
podle mě klíčivost v pořádku..
stonedraider: jakou metodou klíčíš pls? dik