Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
vetraky potrebujes tak i tak teda mit aspon odtahovej a pritach mit pasivni ,ale to bych si trouf jen u 70w a min (ja teda pouzivam normalni pritahovej vetracek). 100w a vejs bych to chladil uz vetrakama staci kdyz si koupis za 150 3 pc vetracky mas vystarano jededn pritach druhej odtach treti ofuk. a nebo muzes zvolit drazi moznost ale toje zbytecny u tak malejch vatazi poridit si cooltube ale toje opravdu zbytecnost to cooltube tak od 250w a vejs no nic konicm sem dnes na mrdky
Nazdar lidicky,chci zacit pestovat a vsechno uz mam vocekovany jedine co mi vrta hlavou jestli mam koupit jednu 400W nebo 5x70W,myslim si ze by ta druha varianta mela lepsi ucinek - lepsi rozlozeni svetla.
Mam k dispozici docela BIG prostor V 2m x Š 2m x H 1m
4 grosancho: sodík. výbojka 150 W bez větráků už je blbost, já mám úsporku 125 W a stačí, když tak na 2 hoďky vypnu větráky a mám tam skoro 30° C - a to ta úsporka topí mnohem méně než sodíkovky, jak ti tady už lidi psali.... úsporka je dobrá, pokud musíš řešit problém tepla - tedy třeba v bytě, kde se topí a kde by ti sodíková lampa ohřívala už tak dost teplý vzduch z místnosti ještě víc.... každopádně to chce minimálně 2 větráky - jeden na ofuk rostlin a druhý na odtah vzduchu - přítah se nechá udělat pasivní, prostě pár děr, kudy může vzduch táhnout, ale když dáš malej ventilátor i na přítah, nic tím nezkazíš (sekundárně může fungovat jako další ofuk kytek, ale to už zase záleží jak moc teplý/studený bude vzduch, který tam vháníš).... hodně zdaru!