Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od dejaVuCV Ahoj Sekwoji. Jakou mas vlhkost? Takova zvlhcovacka mi srazila teplotu o cca 3 stupne a jeste jsem vyresil problem s vlhkosti, o kterym sem do ty doby nevedel. Stala neco kolem 800,-. Pohledej po GRW, je tu jedna hodne oblibena
At se dari.
A čo vo fáze kvetu?Tiež sa pripájam s naázorom,že lepší odťah!A ofuk kytičiek je podľa mňa hodne dôležitý,hlavne v konečnej fáze kvetu.A čím silnejšia kytka,tým lepší výnos
Tkaže v sobotu sem si vyzvednul balíček z growshopu a dneska sem oblepil stěny skříně bílou zahradnickou folií (na 2 stěnách je ještě alobal protože mi folie nevystačila) ... lampu sem zvednul o něco vejš (cca 35 cm nad květináčky) a teplota je okolo 29°C...
V nejbližší době se chystam nechat naklíčit semínka.
Fotky přidám co nejdřív...
Skříň už funguje na 100%. Semínka sem dával naklíčit před 6 dny a naklíčil všechny, ale do skříně sem jich dal jenom 6.
Obrázky:
1.všechny květináče
2.noname skunk
3.už se klube
a přinášim nové info o rostlinkách...
včera sem zaštípnul jednu Euforii a jeden no name skunk.
Euforie se hodně táhne do vejšky-měří 30 cm... je asi tak o 10 cm větší než ostatní ale má slabej stonek a řídký patra :-(
a Euforie která si hoví v hydroponickým květináči má podezřele svěšený listy...
Jinak ostatní kytičky si vedou zdárně
2. hydro EU
3. EU
no nevypada to az tak zle, taky jedu pod 150w sodik a taky jsme mel problem s teplotou ale potom jsme ke stinitku dal rouru na zacatelk i nakonec jsme dal pc vetrak na odtah primo od lampy a teplota spadlu o nejakych 5-8 stupnu C, pokud dobre vim tak trofo na vlacky ma 9voltu skus poresit 12voltove trafo a i ty vetraky lip pojedou, jak se chystas pestit srog ? at se dari zatil ......
Kouba:
to trafo co mam já je až do 18 V ale vždycky jede na 12 V protože když ho dám víc tak už se stínítko s výbojkou docela třese- kvůli větráku kterej je přišroubovanej ke stínítku