Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslim ze vic jak 20tsic kusu ta nase betonarka necita
2R-man:Ty nazvy modelu jsou jeste prd o proti nekterym soutezicim,mam dojem ze jeden model sme ani nebodovaly páč jeho majitel nebyl schopen podat jakekoli informace,ani pri prime komunykaci
23:Vcera jsem se bavil z vitezem a nakonec to byl indoor,ale rikal ze melel 1ks na balkosi a sklidil v poho.
Jinak pristi rok se samozrejme hodlam zucastnit,ale porotu z radosti vynecham
No aj mi mame nieco ako cannabis cup, no ale ten minulorocny, 0-ty sa s tym co ste zorganizovali neda porovnavat. Tento rok nas len caka, cize si mi dodal inspiraciu. 0-ty rocnik sa organizoval pri takom peknom jazierku v pocte cca. 10 kusov growerov + par kusov testerov
Minuly rok dopadol neisto kedze sme sa nevedeli dohodnut na vitazovi. Ale tento rok sa chystam na jasne vitazsto.:jumping: Respecta!
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem