Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, ona je pravda, že se antibiotika tak lehce vysadit nedaj. Pokud je jednou nevezmeš, musíš si pak vzít dvojnásobnou dávku... a to by byla asi docela velká zátěž pro tělo a je fakt pravda, že by už nemuselo zabrat - potom už jediná šance, buď zkusit jiný, nebo v nemocnici pěkně do žíly... :-/
Z vlastní zkušenosti : Antibiotika nevysazovat, a rozhodně dobrat, ani jedno jsem nedodržel a nemoc se za pár dnů vrátila. Hulit na teploty je opravdu špatnej nápad, člověk je pak max přecitlivělej něco jak bad trip, navíc to nedělá dobře na dychací cesty že. LSD nevím nemám zkušenost a ni nechci,
Penbene jsou hodne setrne antibiotika. Kdyz mi doktorka pise antibiotika, hned upozornuju ze penbene ne-e, nikdy mi nepomohl. Jinak spek na antibiotika neni nejaky zabijak z me zkusenosti.
=> .l. Tak to vazne netusim. V pameti mi utkvely jen dvoje uplne rozdilne antibiotika
1. Penbene - vubec nezabira, vubec neublizuje
2. Augmentin - Nehorazne smradlavy hnus, ze ktereho jsem mel nemale strevni problemy a vubec sileny drijak. Ale faktze to po trech dnech fungovalo
btw. OT, ale co uz.. Na zanety hornich cest dychacich, rymu a bolest v krku doporucuju bioparox. Je to spray - lokalni antibiotika. Zadna velka chemka a u tohoto medikamentu nehrozi navyk. Funguje velice dobre.
Uz jsem se mockrat zhulil, kdyz jsem byl nemocnej. Nejdriv pohoda stavy a pak me vzdycky nejvíc bolela hlava..... S tema deklama se na to vyser, ale jednou jsem mel chripku nebo tak neco, proste jsem nemoh vubec mluvit, po jedny zelatine jsem byl vylečen :-)
Původní příspěvek od virgill Schpaniel no to je sice hesky co tady pises ale sou to jenom tvoje osboni zkusenosti. ja mam presne opacne penbene zabralo narozdil od biopraoxu...
To nepopiram. Nejak jsem nemel chut na globalni studii ucinku antibiotik, tak rozsiruju sve zkusenosti.
Penbene jsou obecne vydavany za setrne antibiotika. Jenze kdyz uz beru natibiotika, tak chci aby fungovaly. Precejen nedolecit, za mesic brat antibiotika znovu a pak jeste -- a resistence je na svete. Bioparox ma tu vyhodu, ze se resistence nedostavi.
mno...vylet nemocnej nema smysl..mel by sis to uzit a ne do toho jit s myslenkama typu ''co z toho bude???''.......vysazovat antibiotika je nesmysl hlavne proto,ze si ty pitomy bakterie zvyknou a dalsi generace budou naprosto odolny vuci onomu druhu antibiotik..proto je takovej nesmysl je prestat brat predcasne bo je vynechavat............no...a nemyslim,ze by ta nase travicka byla prirodni antibiotikum...mozna tak analgetikum,ale antibiotikum tezko...
Původní příspěvek od detlef Když sme u těch Penbene - fakt asi nezabíraj, je mi spíš hůř a to už 3 dny v kuse ležím doma, dávám obklady a piju čaje, polykám céčko.
Nevím, zeptal jsem se na tvůj názor (jako na názor všech co mi ho chtěli říct), jestli mě považuješ za nějakýho debila, tak neplýtvej svůj čas odpovídáním do tohohle postu.
Zdravim panove, antibiotika sem dostal pred 16 dnima a myslim ze to byli pencobene a vubec mi nepomohli, po kontrolnim vyteru z krku a sliznice zjistili ze mam porad v krku bakterie a dostal jsem dalsi jmenem KLACID SR a myslim ze zitra dojim posledni a budu zravej... Nikdy jsme nevynechal ani jeden prasem a to presne v urceny cas... nedoporucuji VYNECHAVAT ani nahodou. za prve se nikdy nedolecite a za druhe jak jiz zde bylo psano tak by si bakterie mohli vytvorit rezistanci a priste se ji Vubec nezbavite!!! a co se tyce huleni v dobrenemoci tak pri zvysene teplote by se hulit NEMELO protoze vseobecne marihuana snizuje telesnou obranyschopnost... jinak vseho s mirou ;-)