Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Severní korea je jedna z nejúchylnějších zemí a jedna z těch co jsou fakt rozhodnutý to použít, takže jsem pro na ně zatlačit at se na to vyserou. Kromě toho jsou sami proti ostatnímu světu a tak si myslím že nemají moc šanci, nebo spíš doufám.
Původní příspěvek od cosecha Severní korea je jedna z nejúchylnějších zemí a jedna z těch co jsou fakt rozhodnutý to použít, takže jsem pro na ně zatlačit at se na to vyserou. Kromě toho jsou sami proti ostatnímu světu a tak si myslím že nemají moc šanci, nebo spíš doufám.
Nevadí mi, když se jaderná energie využívá v mírovém programu (výroba elektřiny,...), ale vadí, když nějací šikmoocí magoři zkouší jaderné zbraně a rakety dalakého dostřelu, které mohou doletět až na Aljašku a můžou nést jaderné hlavice.Jejich výmluvy, že rakety zajistí mír v širokém okolí mi nepřipadají moc reálné.Teďka to pude z kopce.Amíci, Jižní Korea a Rada bezpečnosti budou chtít sankce a přerušení jaderného programu v KLDR, ale uvidíme jak na to opačná strana zareaguje.Každopádně souhlasím, že jsme na prahu druhé studené války.V jaderné energie nestojím na žádné straně.Hlavně chci, aby lidé zacházeli s těmito věcmi opatrně a neodpalovali si rakety, kdy se jim zachce...
Ja myslim, ze nejlepsi by bylo kdyby se tim nikdo nevzrusoval, protoze ten test nebyl nic jinyho nez provokace. A kdyz by to nikoho nezajimalo, tak by to ty sikomoky posuky prestalo bavit. Stejne s tim nikde zautocit nemuzou, protoze kdyby si to ty blazni zkusili, tak se nejspis vyparej vsichni do vzduchu a z jizni koreje bude ostrov.
Nemam rad komunisty v Koreji ani nemusim magory z USA, kteri by chteli aby bylo vsechno pod jejich taktovkou.
HOWG
Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.
Xerxes Artifex:
ale ale, chtel jsem to tu tak taky napsat, ale co kdyby mne vaporovali?
JInak myslim ze tam to tak funguje dost podobne.jako v orwelovi
praxer: na to ze to Eric Blair napsal v roce 1948 tak je to dost realistické... je videt zes to cetl ale jestli si chces precist podobnou chuťovku, Blair cerpal z dila ruskeho spisovatele Jevgenije Zamjatina: My...
A nebo Korea chce jen to,aby na ně Amíci naběhli a oni mohli mít důvod jim tam pustit 2-3 bombičky...Nebyli by pak označeni jako agresoři a Amerika by zase jednou brečela...
Doufám ale v to,že si ty magoři co tohleto vymýšlí a plánujou sednou,ubalí si aspoň 5 gramovýho jointa a zhulí se jak dobytci.Začnou o tom kecat,dojde jim to a bude
Peace! Kdybych byl zlý americký imperialista a měl bych už přes 50 let atomovku, se kterou bych mohl dělat bububu na ostatní,taky by se mi nelíbilo,kdyby po tak dlouhé době mohl zase dělat někdo bububu na mně...
btw,nedávno sem obdržel jedno video o konci světa,které nám krásně ilustruje situaci http://www.albinoblacksheep.com/flash/end.php
přišel sem, widěl sem, zhulil sem se yak doytek...
Ja si myslim ze tam proste v nakem dole odpalili 5 kilotun TNT a nasledny otres prezentujou jako jaderny test.. z tech jejich nosicu hlavic taky nemam velky strach, protoze zatim nedokazou nikam doletet a nic trefit..
jestli maji 4-13 hlavic po max 15 kilotunach (spis 4ks po 5i kilotunach), tak je to sice ve srovnani s konvencnima zbranema MOC, ale pri uplne nejhorsim scenari stihnou vystrelit 1-2 strely (pokud je nesejme xraketovy destnik nakeho statu a pokud tam jejich "nosice" doleti a trefi se) a pak konci, protoze vycerpaji svuj arzenal.. v te chvili muzou v Pchojngjangu ocekavat jaderny desticek a tim by cela zalezitost mohla skoncit..
ale k tomuhle nikdy nedojde
taky si myslim, ze kdyby se prokazalo, ze riziko utoku je tak velke, jak to tu nekteri analytici prezentujou, taxe proti KLDR nebude bojovat jen sankcema, embargem a prerusenim humanitarni pomoci, ale dojde na brutalnejsi nalehaci metody..
beztak uz u pobrezi KLDR monitorujou situaci ponorky USA nebo UK s vyhruznym prstickem na spousti raket, ktere v pripade nutnosti doleti presne tam kam maji, narozdil od raket kldr.. doufejme ze se to vyresi bez zbrani..
NIc by se stát nemělo, a pokud tak my stím nic neuděláme pak už jen stačí počkat až uvidíme nějkou tu rachejtli a oslepující záři a pak už se stejně vypaříme a když né tak nás smete tlaková vlna a když nás nezabije ani ta tak nás na jisto dorazí radioaktivní spád.
A první komu bych tyto zbraně zakázal je amerika a jiní vyjebani kkti(jako jsou amici)!!! fuck off Jiří Křovák
Vždyť už v 60 letech měli američani arzenál jaderných hlavic který by stačil na zničení planety a to 10x, nechci vědět kolik toho mají teď+ další super věci jako jsou třeba nervové plyny to fakt ať tu raději jebne ta atomovka to zemřem aspoň rychle
Je na čase si užívat času který ještě máme takže se jdu zbombardovat
Viva'la Atom