Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No mé výkendy jsou dosti klidné,výlety do okolních lesů a hájů(hlavně přez zimu) vyvalování se na trávě,pokuřování vodní dýmky....prostě 100%-ní relaxace
*peace*
no ja travim vikend podobne jako ostatni growers takze bud nejaka akce nebo hospoda-jatra ale spis plice prochazeji zatezkavaci zkouskou :death: a nedele tradicne relax
peace all
já se obvykle těšim na příjemnej odpočinkovej víkend a nikdy se ho snad nedožiju.....celý dopoledne musim něco uklízet/kuchtit/případně spravovat, pak následuje fáze najíst se (s tim že ještě netušim že je to moje poslední jídlo an dalších 48 hodin) pak někam vypadnu (většinou sraz s někym někde venku....)...tam zahulíme, případně zašíšujem, pokecáme, večer se vydám s bratrem nebo podobnou zvěří někam ven a vrátim se okolo páté hodiny ranní....usínám hladová a s nandanýma kontaktníma čočkama což má za následek, že celou neděli vypadám jak angroskej králík (+ ne zrovna nejlepší fyzická kondice k tomu) no a tak se těšim, jak se hezky teda dospim v neděli přes den a vono ne, protože samozřejmě někdo zorganizuje nějákou hrozně důležitou akci,nebo se stane něco neočekávanýho...prostě něco co má za následek že v pondělí ráno ve škole o sobě absolutně nevim....
V pátek s kamarády v hospůdce, nebo na akci, koncertě. V sobotu částečná regenerace z pátečního flámu a večer probíhající v podobné náladě jako páteční. V neděli spánek a relaxace
Hé- se přidávám do stáda chlast, drogy, muzika a chlap
A samozřejmě tvořit u stojanu:-)) mám plnou hlavu nápadů a v zimě je nejlepší čas:-)) dát si prdíka a červenej svařáček :-)) pokud si nevymyslí nějakou práci doma zasa..že? už abych byla ve svym:-)) a taky dobrý čtení:-)) A ještě reider a infecty ................hm..mi ta zima asi zase uteče nebo vo kolika
...je to známka panku...
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
málo možností!
flákam se venku, čadim a chodim po koncertech a bavim se s přáteli, prostě normální studentskej život, až si myslim že žiju až moc volně
ja prakticky cely vikend nieco robim, zacne den a bud sa vozime s kamosmi na aute, potom ideme na huby, zhulit sa, na chatu popripade na akciu a rano zas
yavar ---len sa tak poflakujem , robím čo ma napadne , ale nič ma netlačí do práce ...a to , že nevyleziem z bytu cez víkendy som prehnal , teraz som mal mamu v špitáli tak som 2 týždne nešiel na návštevu a iste ma to aj trošku deprimovalo ....a proč jseš ? tu sa už riešil niekde zmysel života a tiež som tam dal len nejaké prežitie , dožitie ...tak to vyzerá u mna ...asi mám depku ...ale zas mám vela návštev , ktoré sa chodia poflakovať ku mne , nahuliť , povariť ....čiže nudiť sa nenudím, len ma to neláka velmi von...diskotéky už nie su pre mna a krčmy ma prestali baviť ...kríza stredného veku ...