Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CAESAR: při dobrým heslu to moc pohodlně nejde - bruteforce attack (zkoušení všech kombinací) v rozumným čase na průměrně výkonným pc zvládne tak 7 místný heslo. Dictionary attack (hádání podle slovníku) zas rozluští jen blbě vymyšlený hesla.
Jediný řešení jsou nezáplatovaný exploity. Jestli ňáký aktuáně jsou nevim, muselo by se vygooglit a případně vyzkoušet (expert nejsem tak nechytat za slovo, to jsou jen vzpomínky na pobyt na školní síti)
2 CARLOS no hlavne by me od carlose zajimalo kolik lidi si uz stezovalo na hacknutej ucet tipl bych tak nula.... rekl bych ze by bylo lepsi reseni kourit min konopi a tim padem trpet mensi paranoiou peace
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
virgill: a co tohle? http://grower.cz/forum/showthread....6&pagenumber=11 - vyjádření Dudeho? Možná je to jen kachna, ale odkazuji se na dva případy. Jestli byl Thermal smáznutej za něco jinýho, tak to bohužel nevim... Každopádně jsou tady lidé, kteří tvrdí, že hacknout jde, druhá skupina, že nejde - kde je pravda?
rappa: pravda je vždy někde mezi, proto: měním heslo - předtím jsem měl směšně jednoduchý, teď už složený z písmen, číslic a za chvilku přidám i nějaký další znak.
rappa no pise hijacknuty coz muze byt jakkoliv naboret ucet sejmuty heslo zhulenecka chyba v kavarne atd. takze by to chtelo dudaka aby to trochu osvetlil...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Ok, a jak se bránit tomu, když se někde zcela vyhuleně zapomenu odlogovat, mezitim se místo mě naloguje někdo jinej a změní mi heslo a já budu chtít svůj nick zpět? carlos mi pošle pouze nové heslo podle e-mailové adresy? co když jí bude znát i ten, který se mi dostal do nicku?
jezus - sem zase neco rozpoutal - sem mel mlcet
imho neni problem groweru ale celkove bezpecnosti a opatrnosti na internetu..
jinac nejsem prilis kompetentni - vyjadroval jsem se pouze k 100thermalovi...proc ban...
..nevim nic..
Nejsem zas takovej expert abych si tu dovolil prohlasovat skalopevne nazory radobymaximalne odborne jako mnozi i kdyz mnozi toho urcite vedi vice nez ja ... )
Vbulletin mel urcite problemy s ext. odkazy, meli sme s tim take jeden problem, pochybuji ale vazne o tom, ze by to byl problem Groweru... tedy nebal bych se toho tady...urcite ale muzete pouzit funkci quote nebo dat odkaz do uvozovek, jestli se toho nekdo opravdu tak moc bojite
Ja bych ale po debatach s dalsimi osobami z rad Groweru videl hlavni problem v prominte mi to "tuposti a podcenovani" uzivatelu ...
Kdyz budete mit nastavene mazani cookis po zavreni okna/ukonceni relace ... nebudete si ukladat hesla (v mozille si muzete vybrat ktera se maji ukladat a ktera ne v moznostech-prace na 30 sekund) A PREDEVSIM TO JE TO NEJDULEZITEJSI BUDETE MIT NEJAKE PORADNE HESLO ...Dle mojich informaci tu lidi pouzivaj trivialni hesla typu traktor, lopata a hovno jak na bezicim pasu popr. hesla podobna prihlasovacimu jmenu (i ja mel tendenci komplikovanost hesla podcenovat)....a s timhle fukt Carlos nic delat nemuze ...bezpecnost je osobni zalezitosti kazdeho z vas ...pravdepodobnost, ze vase heslo ziska nekdo diky bezpecnostni dire na groweru je jedna ku milionu v porovnani s tim, ze vestinou nemate poradne heslo a zabezpeceny comp VY !!!!! tagze dejte na rady napsane znalci nad mim prispevkem ohledne zabezpeceni popr. i firewallu/spywaru atd... a hacker si urcite vybere snazsi obet nez vas
detlef, reagoval jsem na tvoje tvrzení, že odchází pouze údaj o tom, odkud přicházíš - samozřejmě blbost, mimo toho ještě nepř. nastavení rozlišení a barevná hloubka na monitoru.
Hellboy,
citace:
a s timhle fukt Carlos nic delat nemuze
právě že může, pokud pass bude muset mít min. např. 12 znaků, těžko ho potom někdo louskne.
Jenom chtít
Paran: no to by snad hlavně měl brát v úvahu ten, kdo se někam loguje, proč si pořád představujeme, že všechno nám bude "zeshora" nadiktované, abychom neměli práci s přemýšlením? Jo, stačí jenom chtít - zapnout základní mozkový závity a vyplodit heslo jiný, než "hovno" nebo "12345", ne?