Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sem svý nonamy nazval Hawaii V2,je to ze semínek dovezených z Hawaje,a mám to od člověka kterej má počáteční jméno jako já,a proto V2,jako že tenhle model pěstujou jen 2 lidi,a tak ten model dostal jméno,ve skleníku mám Orange Bud,kterej je oprcanej tou Hawaii V2,takže ještě nevim jak to pojmenuju,asi to bude Orange Hawaiian
Kámoš měl odrůdu Miničutes,pěstoval jí asi 8 let furt tu samou,a oprcanou tim stejnym,vždycky měl kytku vysokou 30cm,a víc vysoká nebyla,je to modýlek na balkon,roste třeba 7 měsíců,a je furt miniaturní bonsai,hodně větviček,vždycky tak 50 palic,a každej rok se mu stane že ze 6ti kytek má jen 1 samce,a všechno sou samice,a ten samec je taky miniaturníje to dost dobrý i hulení,jednou jsem dostal paličku z kytky která se jmenuje Smací listí,a to proto že listy zhulej úplně energetiky a na dlouho,a palice jen tak zásekově na pár minut,hold sou i modely který zhujou listama a paldame ani ne...
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
tak povzpominam na doby no namu ale nekdy si i davam osobni jmena u indooru zalezi na konkretni situaci (kdyz model pozabiji 5 lidi spek na 1.kost je jasny ze tomu nebudete rikat jack herrer ale killer )
tak a ted par tech jmenicek
babicka (leta vyhlasenej model)
mirovka (nazev mluvi sam za sebe)
belous (nazev take mluvi sam za sebe)
hlina (podle hlinite chuti byl to exlusivni model)
magda
hippie (semena od hipika)
uplnek (sete a sklizene za uplnku)
sedivous (kdybyste tu sisku videli jinak byste ji nerikali )
a tak ruzne kdyz si jeste vzpomenu tak sem prihodim
psycho84:presne tak to vnimam i ja neak nemuzu dat kytce neake jmeno pamatuji si ji podvedome podle toho kde je zasazena v cem jak vypada atd ale kdybych mel rict jmeno tak vubec... ale cetl sem tady celkem pekne nazvy treba crystal raspberry fakt dobry mam taky jednu v malinach co mi hned ze startu chytla neakou tezce lecitelnou chorobu a ted je na ni par palic a uplne flekate listy-ze by to byl shitberry a este to byl rizek orange takze orange-shitberry nebo skracene orangeshit!dobry model co rikate?!
Protože se o kyti starám s láskou jako o své děti, říkám jim jednoduše HOLKY. V hovoru s rodiči však musím užívat spojení "holky zelený", aby nedošlo k mýlce a při prosbě o zalití v mé nepřítomnosti nešli zalévat mé dvě holčičky do postýlek
Hehe:-)
Chuděra - bouřka jí málem zabila a dala to:-)) když jsem ji viděla, říkám: chůůůůděra malááá :-) měla přes 240cm - hovado
Fialka, Prcek, Vaginal , a jak říká Raggemaister - kafíčko - podle vůně. Imho - nevíte co by to mohlo být zač? a Lady :-)
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Já měl jedno noname semínko, a byla z toho fialová kytka, tak sem jí řikal "fiala", a pak kytku kterou když jsem sklidil, tak sem jí nes do "sušárny" a špičku jsem omylem namočil do vyjetýho oleje, tak ta byla olejnatka
BTW: Je hustý hulit kytku se zbytky vyjetého oleje = nakládá :-)
Zavedl jsem to hlavně proto abych věděl co kouřím a ostatní jsem nakazil. Letos jsem měl
BigPomast-pro její sílu
Rain-Worm-hermáč
Scroll bone-hermáč
Antiope-po amazonské valéčné královně
Arya-elfka
Retard-někdo ho jako malého uštípl a měl jenom 2 větve,které
vypadaly jako tykadla
Sweet flower-podle chuti,asi nejlepší kytka
ja som si skrizil zopar rastliniek WW, BB a nejake nonamy, bola to práca celeho roka, vyledok je velmy chutna, silna genetika. chut je korenista pripomina skoricu, este nikdy som nepestoval rastlinku ktorej tak rychlo rastu bocne konare, samice maju fialove listy a stonky, samce su tmavo zelene, nazval som ju "Oľga"