Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsou to plody z palmy co roste někde na Thajwanu. Přivez mi to kámoš co tam teď žil. Prej se to tam běžně konzumuje. Žvejká se to jako tabák (taky tak vyplivuje), má to docela energetický účinky. Už vim proč jsou thajwanci jako mravenci . Dal jsem si to když jsem měl jít pařit a byl jsem fakt utahanej. Nikdy jsem nepil žádný energy drinky a ani nebudu, jsou to podle ě chemický sračky.Tohle asi má stejný účinky, ale je to čistě přirodní a to já můžu
Nazdárek, rumik máš v pohodě. Ale co mě fakty zajima sou ty dovezeny bobule. Nemoh bys vyzjistit něco víc, jak se ta kytka menuje a tak. Ja sem takova uchyla na prirodni mnamky a tohle vypada fakty v poho. Dopredu diky.
To Walhala: Jasně ja myslel, že je to z toho jasný. Dal jsem ten jeden "žalud" do vlhký země a pokusim se z toho něco vypěstit no a protože si tim fakt nejsem jistej, že se to vůbec chytne tak proto hokus pokus. Nevim totiž jestly ty semena nebyly nějak upravovaný.
Tak jsem nějak doufal, že spíš budete mít připomínky k Rumu, ty bobule to je spíš jen takovej bombonek. Ale alespoň vidim že když se mi to povede vypěstit tak je můžu čenžnout za něco jinýho. Bohužel o tom opravdu moc nevim. Vim jen že to tam prodávaj normálně na ulici v trafikách a je to hodně oblíbený u autobusáků. Musí se to žvejkat zabalený v listu. Způsobuje to tvorbu slin, když to pak vyplivnete má to červenou barvu jako krev. Chutově je to nic moc.Asi po pěti minutách cejtíte slušnej nával energie.
To je všechno co zatim vím. Ještě se poptám u toho kámoše.
......ze to co tady ukazujes bude asi Betel.
Mimochodem to je docela dost navykovy. Nevim ale vsechny high vlastnosti co tu popisujes tomu odpovidaji:-)
PS: fakt pekny room
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
Ach jo, tak jak jsem se ještě nedávno chlubil jak mi to parádně roste tak vám musim oznámit že to šlo "do kytek". Řízky ač se to zdálo, že jsou v poho vyschly. (Sundal jsem kryt z pařeníčku ) Ty dvě kytky co tam mám, mi kvetou a nepomohlo ani 2x 24/7.
Myslíte že bude alespoň nějaká ta palička pod zářivkama? Sodík ještě neni (to co jsem měl jsem prodal a jdu do menší vatáže)
No nic život jde dál a já se nevzdám. Budou další řízky z nich nový matky z kterejch budou novější řízky a pak už jen sladká nirvána
To konart: Jasne je to Arekovy orech s trochou vapna zabaleny v listu betelu.To bylo videt hned na prvni pohled. Az pojedu do Asie nebo do Afriky s jistotou to ozkousim.
Chlape, tahle kytka dostala pH sok, nevim cim si ji zalejval, ale evidentne ji to neudelalo dobre. Ta substratova smes zni dobre meril si pH? asi ne co?
Kolikrat si meril teplotu v ty krabici? Zarivky se nezdaj, ale vytopej malej prostor taky velmi slusne. Kveteni rizku v tvym pripade je dle meho nazoru zpusobeno tim ze se to zakorenovalo pod sodikem a pak to smiknes pod zarivky -> kytka dostava nejmene 20x min svetla... Palicky ti mozna naky pod zarivkou vyjedou, ale bude to spis na zkazeni plic, uvidis...
Doufam ze ti tyhle postrehy pomuzou k pristimu uspechu, drzim palce..
T.