Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Pravni situace kolem semen
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 17

Asi bude třeba zde uvést citaci ze Zákona o návykových látkách:Kdo pěstuje konopí na semeno a na vlákno a k pokusnictví a obchoduje s ním za těmito účely,nepotřebuje vůbec žádný povolení k zacházení(nebo tak nějak).

O kus dál se sice píše"Zakazuje se pěstovat odrůdy rostliny konopí,které mohou obsahovat více než 0,3procenta THC",ale to nás,krutý drsňáky,vůbec nemůže ohrozit.

Bojím se ale,že policajtům je to úplně jedno semeno nesemeno ty stejně pudeš.

Old Post 11-03-2002 v 00:40 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mott
Stálý Člen

Karma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Díky Romane Dirdo za citaci... takže semena, pokusy ... atd.

Indoor hydro zahrádka 400W, K2, Hash Plant.
Super original makro fotšky vlastní produkce.
Český popis hodně odrůd konopí.
Foto příslušenství a pomůcek
Moje thready na Groweru.

Old Post 11-03-2002 v 06:01 AM
mott je offline   Profil uživatele mott   Find more posts by mott   Foto galerie člena mott   Click here to Send mott a Private Message   Add mott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andula.thc
Nový Člen

Karma uživatele andula.thc - 28% Pěstitelská

Zdraví Černý bratr zdraví Rudé bratry Příspěvek č. 19

Hej Brodas, fajn pokec. Stejně se těším na den, kdy si budu moct v klidu říct...tak, a teď už stoprocentně vím, že si semena můžu rozpěstovávat, kupovat, resp. prodávat, křoupat a kdoví co ještě...prostě už bych přivítal, aby v tom měla jasno Policie, soudy a vůbec celá veřejnost, protože mě ( aVás asi taky) už pěkně SERE ten nepopsatelný pocit jakési viny z toho, že bych dělal něco NAPůL zakázaného, kdy si Bengo od Benga může... a opravdu MůŽe, tenhle zákon vykládat po svém.
Na něco bych rád navázal: asi 2 dny to je, co jsme s klukama plkali a někdo přišel s tím, že byl odhlasován zákon o referendu na volbu presidenta, referendum o měkkých drogách a ještě něco třetího...kdo o referendu týkajícím se měkkých drog víte něco bližšího, ale prosím o co nejpřesnější informace, tak to sem hoďte. Taky mám pocit, že jsme něco trochu PROSRALI!!! Kámošovi teď nedávno odepsal vážený pan Pejřil ( pro ufony-člověk, který tlačil změnu božského zákona pana Severy ) a celkově lze říct, že ho pěkně zdrbl za to, že se mu ozývá až teď, kdy je, slušně řečeno, už jasné, že jeho snaha byla k hovnu-novela neprošla. Apeloval na to,že je také třeba vytvářet tlaky, a to by sakra musely být tlaky,ze strany veřejnosti...to jsme mi?...a ty mi tady celou dobu, kromě teda pár malých akcí, demonstraček a nějaké té rádoby osvěty(díky alespoň J.X.Doležalovy za jeho oběŤ a vytrvalost), tak nějak chybí. Nevím o Občanských sdruženích, redakcích měsíčníků, spolku botaniků.....a takhle bychom si do Svých svědomí mohli sahat dlouho. Otázka teda zní: Co jsme pro změnu zákona, povědomí o Božské kytce a vlastní posun ve věci každý z nás udělali?Nemyslím si, že by bylo zas až tak zcestné se konečně do něčeho pořádně opřít, společným zájmem a invencí, a snažit se opravdu, a ne jen jakousy rádoby snahou " ale hlavně ať nemám problém já", o radikální změnu celé téhle maškarády, kterou stejně budou aktivně hrát jen opravdové LOUTKY!!! Né že bych o něco konfliktního na bázi "Policie-Já" stál, ale za 10 let hulení pořád nemám pocit, že bych páchal něco trestuhodného, spíš naopak a už se NECHCI pořád konejšit větou "Až jednou".... Chybí mi tu Občanské sdružení, které by mělo svůj program postavený opravdu na jasných cílech-jako: oslovování a zapojování lidí do kampaní, kteří patří jak k "vyšším" třídám...a hulí, k "inteligenci"...a hulí,ke zdravotníkům...a hulí...a tak dál, co si budem povídat. Jakési odhady říkali, že aktivních uživatelů je u nás nejméně 1/2 milionu, což je docela náprask. Máme pořád o čem přemýšlet, co dělat (podle Svého vědomí a svědomí) a co měnit! Navrhujte...sjednocujte...osvěcujte...přihnojujte...tak ať rostou. Andy,JAH

Andy's garden

Old Post 14-03-2002 v 14:00 PM
andula.thc je offline   Profil uživatele andula.thc   Find more posts by andula.thc   Foto galerie člena andula.thc   Click here to Send andula.thc a Private Message   Add andula.thc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cip
Nový Člen

Karma uživatele cip - 41% Pěstitelská

Palec nahoru Andula.thc vs. pravda Příspěvek č. 20

To co jsi tady řekl je hezké a nemuže se najít moc lidí, kteří s tebou nebudou souhlasit. Ja ti osobně davam karmu za rozbouření klidných hladin hulickeho nicnedělání. Bohužel je to takový malý český fenomen. Jit do hospody (nebo na server GROWER) a tam si pořádně postěžovat, jak jsou ty zákony špatný a jaký jsou benga hajzlové, ale to je taky vše. Aby se někdo pokusil o změnu, jak tady navrhuje Andula.thc, to nás ovšem ani nenapadne(nechci urazit aktivni zastance). Je to smutné, ale je to tak. Takže Andulo.thc az do něčeho pudeš, napiš mi a du do toho také. K+

[Edited by cip on 19-03-2002 at 08:43 AM]

42

Old Post 15-03-2002 v 10:06 AM
cip je offline   Profil uživatele cip   Find more posts by cip   Foto galerie člena cip   Click here to Send cip a Private Message   Add cip to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andula.thc
Nový Člen

Pohodička To Cip...:) Příspěvek č. 21

Yea...thanx man !!
Ale od čeho začít....?.....dáme prda....jo!

Old Post 15-03-2002 v 18:18 PM
andula.thc je offline   Profil uživatele andula.thc   Find more posts by andula.thc   Foto galerie člena andula.thc   Click here to Send andula.thc a Private Message   Add andula.thc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Dotaz 2 andula Příspěvek č. 22

Každopádně moc nesleduješ dění kolem.Co je to Oslík?Zvíře nebo Občanské sdružení za legální konopí?Proč nejsi členem?A co server Legalizace.cz?Jde tam o legální zbraně hromadného ničení?Nejde?To se teda divím.A kdo je František Pejřil?Neslyšel jsi někde o Marku Jehličkovi?Že by u nás existoval konopný ombudsman?Liberální strana-není to ta co má v programu legalizaci drog?(Ne že by už existovala,ale pokusy jsou)
Už tě nechám,ale stejně mám pocit že tvůj příspěvek je z kategorie těch hospodských.

Old Post 18-03-2002 v 09:30 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cip
Nový Člen

Karma uživatele cip - 41% Pěstitelská

Pro: Roman Dirda Příspěvek č. 23

Trochu te to rozcililo, jak je videt, ale tak spatne to s prispevkem Andula.thc zase neni. Mozna neni clenem Oslika a ani se nekouka na Legalizace.cz a dokonce ani nema cislo Marka Jedlicky ulozene ve svem mobilnim telefonu, ale znaji toto vsechno vsichni clenove Grower.cz a jsou stejne aktivni jako ty? Nevim. Na kazdy pad spravne nadseni je nejlepsi zacatek (a nemuzes vyloucit ze andula.thc je v tomto zacatecnik) a nadseni andule.thc asi nechybi. Mozna ze se k temto informacim, kampanim a sdruzenim take casem dostane a tak jeho vyzvy (pak jiz radne podlozene) zazehnou ohne i v nasich srdcich. Proto Romane Dirdo nesud tak prikre. Dekuji.

[Edited by cip on 22-03-2002 at 08:11 AM]

42

Old Post 19-03-2002 v 07:38 AM
cip je offline   Profil uživatele cip   Find more posts by cip   Foto galerie člena cip   Click here to Send cip a Private Message   Add cip to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andula.thc
Nový Člen

Upozornění To Cip&Roman Příspěvek č. 24

Díky, bratře za zastání. Já vím, já vím každý podle svých možností a schopností. Asi dozrávám, ale najít si tu cestu, aby to nebyly jen gesta, taky není jednoduché a chce to SPOLUPRACOVAT, že jo Romane? Výtku Romana přijímám, a zároveň navrhuju-není ten správný čas zařadit zde, teda jestli to jde, třeba do kuřárny, nějakou virtuální petici, kterou si budem moci každý vytisknout a po podepsání třeba odeslat po domluvě na adress redakce Groweru či nějakému"Oslíkovi"(sorry)?Nevím, jestli je pro mě členství v nějaké organizaci(tedy zatím) až tak rozhodující, pokud nevím, jakou činností, které se bude účastnit mnoho lidí za jedním účelem, mohu s jistotou pomoci(a politiku dělat nehodlám, díky, ale ne!). A takových je mnoho...řekl bych většina. Informace o ombucmanovi(a jeho číslo opravdu v debilovi nemám ) a legalizaci.cz jsem samozřejmě měl, ale toto vnímám jen jako další z částí onoho hnutí kuřáků za Svoje práva. Organizací může být i sto, ale jde o to, jak která je vidět, slyšet a jak se nechá podpořit, néni tak? A o něčem tohodle rázu nic moc neslýchám. Co vnímám já, je třeba to, že se nikdo (tedy skoro-panJXD) nestaví veřejně za lidi( a to jsme i my!!), kteří jsou obviňováni policií za pěstění či něco podobného.Takže tak. Asi bych mluvil trochu jinak, kdybych měl za sebou nějakou tu hoďku na bengárně, ale DÍKY Bohu za to, že nemám! A to přeju Všem.S pozdravem Andy JAH

Andy's garden

Old Post 19-03-2002 v 17:25 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás