Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
huj Bubik:
Musel jsem to probrat ,stejně by tam bylo houby,
kámoš co pěstí ve Španělsku nechává pouze cca 20-30cm zeleně na zastřiženejch kytkách samo a udělá mu to vždycky mega utáhlý salámky
fólii bych asi doporučil každýmu,jak to vidíš na fotkách,žádnej plevel,udržuje dýl vlhkost,zalévání stejný jak normálně,slimáci my teda letos dávaj víc zabrat,ale to je proto že jsem na ně nic nenachystal(vanisch),jinak pod folií se nic nezdržuje
dumb: protrhával jsem velký podpažďáky a vše zelený co nechci aby bylo produktivní(spodky,slabé větvičky vytažené vnitřkem kytky)
u některých kytek kde se začínaj tvořit paličky jedu drobný Pruning
Kytičky vesele kvetou,počasý až na včerejšek(když jsem zrovna fotil ) sqělé.
Holky dostávají 2x týdně phythamin + výše zmíněná hnojiva pro qět.
Zatím jediným problémem zůstávají píďalky a jiné housenky,ale nic tragického.
Kytky vzádu u plotu už jsou na max. povolenou výšku a už je nejni kam sklopit či jinak umravnit,ale soused je docela v poho
Nebula - vim potřebuje prostříhat,už se stalo.Nebula celkově pro Out dobrá,ale o poznání listnatější než typické In strainy BD,WR
White Russian - nejni co dodat ,maximálně kompaktní keř,jedna kýťa se vyprofilovala na 3 samostatné vrcholy s bujným sekundárem.
Co je to za palici? Je to ten nejmenší spodek Shamana co mám.Všechny ostatní minypaličky jsem očesal už v začátcích,pak se člověk dostane k uživatelnému materiálu místo zelených zbytků(nekouřitelných)
Slíbený Shaman,který půjde pod kudlu určitě jako 1.
Když kytky rostli,kvůli jeho nezvladatelnosti jsem řekl že jednou pěstit stačí,ale když teď vidim ty krásné salámy a nugety,ještě tohle pheno zkusím,uvidíme jakej bude v kouři
Dostat se na zadní kytky a postarat se o ně je občas problém.Pro srovnání velikosti,mam 185.
Ale zase se s nima může člověk dobře pomazlit,pokouřit pod nima atd.
Jelikož jsem se dostal ke kytkám okolo 7 musel jsem použít blesk,vše kvete,něco rychleji ,něco pomaleji
No a takhle dopadl starý stůl ze kterého jsem fotil ,na který jsem v zápětí dopadl já.Vše bez poškození,teda já
Co nejmíň protože i když ty listy stíní ostatním paličkám,vyživují tu z které rostou.
Vždycky probírám hrubou listovou hmotu,postupně kolbim podpažďáky,pak ti zbyde na každé větvi dost menších listů + pár velkejch.
Ty odstranim pokud se jich rostlina nezbaví až opravdu v pozdnim qětu,kdy už jde o každej foton.
Jinak Shamana už flushuju.
Jsem udiven nad krásou a luxusní vůní Bellaciao.
Děkuji bohu za pěkné počasí !
Letos je to zatim bomba,kdyby takhle chtělo bejt ještě měsíc.
jak flushujes outdoor.ja zalivam ciste jen vodou a posledni dva dny je nechavam uplne bez vody a potom je supnu na dva dny do tmy(mam je v kyblech) co si otom myslis? letos to delam s outdorem poprve.mas stim nejake zkusenosti?diky za odpoved.
ps:dneska jdu uz sklizet jednu..