Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja som vypestoval samca jako buk. Ale mam velke ponaucenie ... Ak chcem naozaj z toho nieco mat tak treba investovat viac ako 100SK .. Inak skusali ste niekto spracovat samca ?
Jó moje první rajčátko byl samec a než sem ho sklidil tak byl napůl zdechlý. Ale dodnes z něho mám na zdi pod sklem jeden list, už je skoro rozpadlý ale je to list z mojí první rostlinky.
mako: Docela v poho sme to listí zhulili.
moje první kytky byly většinou samice ale s úrodou to nebylo moc slavný. půlka z nich chytla plíseň a některý sem musel vytrhat než dozrály(babičce lezli do okurek) Ale i za to málo sem byl spokojenej
Moje prvni byla ganja ze semnka ale samicka... ale na druhej pokus jsem toho zasadil vic.. ale byl tam i nakej samec takze z toho ranec seminek. Tedka uz jenom z rizku...
Sice jsem tu novej ale uz jsem cetl.(Ale kazdy dela chyby )
Má první značková(když nepočítám noname) květinka byla ze semínek vzniklých(údajně) sprcnutím Afghana a White Skunku,které jsem tu kdysi dávno koupil od jednoho hodně známého člena.Ovšem všechny měli genetickou vadu a vyrostli venku jen do cca 15cm výšky.Bych chtěl po těch letech vzkázat tomuto členovi:Si tě najdu hajzle!
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
Moje první (a poslední) ze semínka byly samice (z 9 kousků se objevily na 2 nějaké ty hermafroditní znaky, ale žádná katastrofa), z Dutch Passion model mazar, pokud by to někoho zajímalo...
Hlasování jsem se neúčatnil, protože nevím, které pohlaví moje první kytička měla. Tenkrát byla za oknem v květináči a ani jsem ji nehnojil. Bylo mi 14 a máti jsem namluvil, že to jsou rajčata. Po měsíci mi to už nevěřila a s hláškou, že to nějak vyběhlo jsem ji vytrhnul, skrytě usušil a zkouřil (byli na tom jen listy a o samci a samici jsem neměl ani tušení). Dokonce mě to ale i trošku zhulilo. (Možná i tím, že sem si tak přál, aby to zhulilo :-) )Měl jsem radost i tak, protože to byl můj asi 5 špek v životě a hlavně jsem si ho sám vypěstoval.
Počítej vždy s tím nejhorším a pak už můžeš být jen příjemně překvapen.
ja jsem poprve sazel out. nejaky no name semena co jsem dostal od jednoho znamyho. mel jsem z 11 kytek sedm samic ostatni samci. 7:4
takze moje hlasovani zni...moje prvni kytka byla SAMICE,)