Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Jaká byla vaše první kytka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Jaká byla vaše první kytka
samec
samice
hermafroid
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
mako
Stálý Člen

Karma uživatele mako - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

no ja som vypestoval samca jako buk. Ale mam velke ponaucenie ... Ak chcem naozaj z toho nieco mat tak treba investovat viac ako 100SK .. Inak skusali ste niekto spracovat samca ?

Old Post 25-08-2006 v 20:32 PM
mako je offline   Profil uživatele mako   Find more posts by mako   Foto galerie člena mako   Click here to Send mako a Private Message   Add mako to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Jó moje první rajčátko byl samec a než sem ho sklidil tak byl napůl zdechlý. Ale dodnes z něho mám na zdi pod sklem jeden list, už je skoro rozpadlý ale je to list z mojí první rostlinky.
mako: Docela v poho sme to listí zhulili.

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 25-08-2006 v 21:20 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mako
Stálý Člen

Karma uživatele mako - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

hehe, tak to skusim zavarit s dakymi pomarancovimi supkami nech to ma aspon chut diq

Old Post 25-08-2006 v 21:57 PM
mako je offline   Profil uživatele mako   Find more posts by mako   Foto galerie člena mako   Click here to Send mako a Private Message   Add mako to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brambora
Stálý Člen

Karma uživatele brambora - 95% PěstitelskáKarma uživatele brambora - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

moje prvni kytka teda kytky byli no name z 5 ti byli 2 samci zbytek hermaci takze dalsi kytky jedine z rizku

Old Post 27-08-2006 v 01:07 AM
brambora je offline   Profil uživatele brambora   Find more posts by brambora   Foto galerie člena brambora   Click here to Send brambora a Private Message   Add brambora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
farda
Stálý Člen

Karma uživatele farda - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

moje provni kytka byla samice jednospekovka pestoval sem ji za oknem prez zimu ( to sem byl peknej blazen co?)... pro pobaveni pridavam foto

Old Post 03-09-2006 v 22:06 PM
farda je offline   Profil uživatele farda   Find more posts by farda   Foto galerie člena farda   Click here to Send farda a Private Message   Add farda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fajčič
Nový Člen

Karma uživatele fajčič - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

moje první kytky byly většinou samice ale s úrodou to nebylo moc slavný. půlka z nich chytla plíseň a některý sem musel vytrhat než dozrály(babičce lezli do okurek) Ale i za to málo sem byl spokojenej

Old Post 04-09-2006 v 20:03 PM
fajčič je offline   Profil uživatele fajčič   Find more posts by fajčič   Foto galerie člena fajčič   Click here to Send fajčič a Private Message   Add fajčič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
etno
Stálý Člen

Karma uživatele etno - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Moje prvni byla ganja ze semnka ale samicka... ale na druhej pokus jsem toho zasadil vic.. ale byl tam i nakej samec takze z toho ranec seminek. Tedka uz jenom z rizku...

Sice jsem tu novej ale uz jsem cetl.(Ale kazdy dela chyby )

Old Post 04-09-2006 v 20:09 PM
etno je offline   Profil uživatele etno   Find more posts by etno   Foto galerie člena etno   Click here to Send etno a Private Message   Add etno to your buddy list     Navštiv homepage uživatele etno! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Má první značková(když nepočítám noname) květinka byla ze semínek vzniklých(údajně) sprcnutím Afghana a White Skunku,které jsem tu kdysi dávno koupil od jednoho hodně známého člena.Ovšem všechny měli genetickou vadu a vyrostli venku jen do cca 15cm výšky.Bych chtěl po těch letech vzkázat tomuto členovi:Si tě najdu hajzle!

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Old Post 05-09-2006 v 12:04 PM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hena
Stálý Člen

Karma uživatele hena - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

1 kytiz byl hermous a vubec nezpaloval. Dalsi grow o moooc lepsi

Old Post 05-09-2006 v 12:12 PM
hena je offline   Profil uživatele hena   Find more posts by hena   Foto galerie člena hena   Click here to Send hena a Private Message   Add hena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Já měl první kvítí samcebohužel

Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)

Old Post 13-09-2006 v 22:39 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Waneck
Nový Člen

Karma uživatele Waneck - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Ja vysadil 4 kytky na windoor a vsechny mi nedostatkem svetla chciply driv, nez jsem stacil zjistit pohlavi

Waneck

Old Post 15-09-2006 v 23:20 PM
Waneck je offline   Profil uživatele Waneck   Find more posts by Waneck   Foto galerie člena Waneck   Click here to Send Waneck a Private Message   Add Waneck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grover
Nový Člen

Karma uživatele grover - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

ja mel 4 rizky jacka herrera,fakt parada

Old Post 26-12-2006 v 13:53 PM
grover je offline   Profil uživatele grover   Find more posts by grover   Foto galerie člena grover   Click here to Send grover a Private Message   Add grover to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
boytwoface
Stálý Člen

Karma uživatele boytwoface - 92% PěstitelskáKarma uživatele boytwoface - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Moje první (a poslední) ze semínka byly samice (z 9 kousků se objevily na 2 nějaké ty hermafroditní znaky, ale žádná katastrofa), z Dutch Passion model mazar, pokud by to někoho zajímalo...

Old Post 27-12-2006 v 09:54 AM
boytwoface je offline   Profil uživatele boytwoface   Find more posts by boytwoface   Foto galerie člena boytwoface   Click here to Send boytwoface a Private Message   Add boytwoface to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

ani nevím Příspěvek č. 30

Hlasování jsem se neúčatnil, protože nevím, které pohlaví moje první kytička měla. Tenkrát byla za oknem v květináči a ani jsem ji nehnojil. Bylo mi 14 a máti jsem namluvil, že to jsou rajčata. Po měsíci mi to už nevěřila a s hláškou, že to nějak vyběhlo jsem ji vytrhnul, skrytě usušil a zkouřil (byli na tom jen listy a o samci a samici jsem neměl ani tušení). Dokonce mě to ale i trošku zhulilo. (Možná i tím, že sem si tak přál, aby to zhulilo :-) )Měl jsem radost i tak, protože to byl můj asi 5 špek v životě a hlavně jsem si ho sám vypěstoval.

Počítej vždy s tím nejhorším a pak už můžeš být jen příjemně překvapen.

Old Post 27-12-2006 v 10:48 AM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lowerider
Stálý Člen

Karma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

ja jsem poprve sazel out. nejaky no name semena co jsem dostal od jednoho znamyho. mel jsem z 11 kytek sedm samic ostatni samci. 7:4
takze moje hlasovani zni...moje prvni kytka byla SAMICE,)

400w by Lowerider - 2x SW.BB.NL -

Pěstírna Loweridera...

Old Post 01-01-2007 v 18:07 PM
lowerider je offline   Profil uživatele lowerider   Find more posts by lowerider   Foto galerie člena lowerider   Click here to Send lowerider a Private Message   Add lowerider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EricCartman
Stálý Člen

Karma uživatele EricCartman - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

poprvé to bylo samozřejmně venku

Z pěti semínek čtyři samice - takže samice a pak mi je jednoho krásnýho dne něco pěkně převálcovalo a bylo po kytkách

TAG by EricCartman Podporuji zlepšení G.cz Klimatizace!!!
Stavba home boxu Easy groow by EricCartman Heatshield ANO či NE?
Dáme si do bytu dáme si lampu, pod lampu kytku a bude nám hej !
Špetka čísel má větší hodnotu něž hromada keců!
Vše funguje, jak si inženýři Mazdy naplánovali.

Old Post 02-01-2007 v 23:20 PM
EricCartman je offline   Profil uživatele EricCartman   Find more posts by EricCartman   Foto galerie člena EricCartman   Click here to Send EricCartman a Private Message   Add EricCartman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás