Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No prave aj mna to udivuje ale problem bol v tom ze som bol uuuuuplne svorc pri kupovani zeminy a ta malicka bola o tyzden dlhsie v malom kvetinaci a thenx za pochvalu a este som zabudol ze vcera tj 25.9 som prepol na kvet snad bude aspon jedna samicka lebo ja mam na samcof smolu potom planujem prepnut spet na rast a cem sa opytat ci tu ma dakto skusenosit s JIffi tabletamy a ze jak rychlo to tam zakoreni Vopred Thenx
Nakaši no hej posuvne chcem dat na dialsi grow lebo dialsi grow uz pojde z rezov a musim sa popisit fsetky 4 su baby som happy jak male decko na vianoce a teraz som bol mierne nestastny lebo som bol na nasteve u mamky a zle som to odhadol a mierne to prerastlo takze su mierne spalene vrcholky ale snad budze okas a thenx za nazory
No takze vyzera to ze my zase stastie neprialo na 3 samy ukazaly gule a na jednej este neviem takze asi budem muset dat dialsiu varku ale dialsia varka bude asi Early Girl tak zatim zdar
Mno takze ta jedna co ostala je Diefcina takze aspon jednu dotiahnem do konca jej kolobehu vyzera funny ale pekne voni idem spravit foto a pochvalim sa vam :P
no jj alga bloom od plagronu ja som najprv cel Advenced hydroponic ale dobre my poradil chalan a poradil plagron a mam z ml na 1 l a 2x tyzdenne snad to dako pekne pomoze
Jaaaj takze mensi upgrade mojej bedne to je. Zmena z Bielej farby na Ciernobielu Foliu znizenie vlhkosti na cca 40-50% vetracik co je na prvej fotke zboku tak je vnutry na ofuk teplota sa drzi pocas svetla okolo 23 stupnov cez tmu cca 15 stupnov hnojka je Plagron alga Bloom plus pridavam foto ako to tam vlstne vyzera
No mal by som to cele uzemnit len nefim moc sa my nechce a teraz nemam poruke ziadne kable a snad sa to nezapaly pokial sa to nezapalilo doteraz tak sa to snad nezapaly ani neskfor SNAD :P a thenx za pochvalu