Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj Morava is best!!!3 dny zpatky bylo docela chladno a deštivo pro kytky to musel být šok po těch tropických horkách!!! ale zalilo to mega!!dneska uz je pěkně tak to vypada že to poroste jak z vody!!!
Původní příspěvek od deth. nemyslim ze jsou nejak blizko u sebe rekl bych ideal preji hodne stesti a velke palice
jinak co jsem kouril z j. moravy bylo vzdycky peklo nejvetsi holt se nekdo umi narodit v dobrym regionu
jj na moravě jsou dobrý skuny ale jsou tu i pěkné shity!!!
ale to je všude!!!ja jsem příznivec tech dobrých skunků!!
Ja to kytinam laduju jak jen to snesou !
Je to vazne rozdil,kamos jede bez hnojek par Nonamu a kdyz jsem videl rozdil ve velikosti kvetu na priblizne stejne dlohem kveteni,neuveritelnej rozdil!
Původní příspěvek od golgotha Ja to kytinam laduju jak jen to snesou !
Je to vazne rozdil,kamos jede bez hnojek par Nonamu a kdyz jsem videl rozdil ve velikosti kvetu na priblizne stejne dlohem kveteni,neuveritelnej rozdil!
At jim chutna a tobe potom taky
Peace ,ll..
jj tobe nech taky chutná!!!
newim jak nekdo muze pestovat a nehnojit!!!podle me je to nesmysl!!!
south morawia ..hmm tak ruderalii z dubnan??hmm?a kde jsi ji wzal??ja ji kourim kazdy den a je to nic moc tak se netes na ruderalii z dubnan..jinak zdrawim wsechny pestitele z jizni morawy a hlawne bacha na corky..protoze tady se krade jak prase!!!!!jo a tu shiwu si wzal kde?protoze shiwu na jizni morawe mel jen muj kamos ??co?kde si ji wzal?
Why drink and drive ,when you can SMOKE and FLY.
Naposledy upravil smokeANDfly 12-08-2006 v 08:07 AM
Původní příspěvek od smokeANDfly south morawia ..hmm tak ruderalii z dubnan??hmm?a kde jsi ji wzal??ja ji kourim kazdy den a je to nic moc tak se netes na ruderalii z dubnan..jinak zdrawim wsechny pestitele z jizni morawy a hlawne bacha na corky..protoze tady se krade jak prase!!!!!jo a tu shiwu si wzal kde?protoze shiwu na jizni morawe mel jen muj kamos ??co?kde si ji wzal?
proč to teda hulíš když je to nic moc??? reknu ti to takto kouril sem hodne ruderálií ,záleží na tom jak ji uděláš a od koho ji máš!!!!!!a ja si myslím že to bude v pohodě!!!a shiwu sem vyšéfoval od jednoho Slováka!!!zatim
smokeANDfly : Slysel jsem ze na jizni morave bydli nejvetsi hulic stoleti nejses to nahodou ty ? co si jako myslis ? ze kouris jedinou ruderalku v dubnanech ? a ze vsichni co maji shivu ze ji maji od tveho kamose ? btw a kdovi co je to tvoje co kouris kazdy den za "ruderalku".