Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bylo by mazec kdyby se neco takoveho usporadalo ... urfcite bych se taky zucastnil jestli se mi podari sklidit ... :p)
MastaHBlastaH : po sklizni to taky budu muset resit ... ale kdyz pojedes autobudesm tak si na klid .... njelepe pres hranicni prechod v Holíči
Kua hosi to mi fakt nikto nevie povedat kolko je tam to vstupne? Nezalozil som tento thread pre vylev vasej zhuleneckej fantazie a co ja viem coho este, ale pre jednoduchu vec: kolko sa plati VSTUP na Cup a veci okolo toho. Je to tazke pochopit?
2 Kulo: Kámoš pře 2 roky platil 50€
Ale to jsem psal hned nazačátku
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Zdravim....taky sme říkali,že bychom tam jeli,ale nevíme tasky nic...Já myslel,že vstup se neplatí,že se prej platí modusy u stánků....Ale hctěl sem se zeptat jestli už tam někdo někdy byl a řekl kolik ho to tak celkem stálo(ubytovaní,strava,bordely ,coffe....).....Snad se tu někdo takovej najde ...předem dík