Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Cannabis Cup
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Já za 30 dní začínám sázet Ne možná dřív pokud nebudu línej
a seženu těch pár drobností kerý mi scházej ( polystyren atd.)

Ale něco mám v zásobě
Např listí z matek hihi

T by se ale muselo angažovat víc lidí jinak to skončí tim , že
to bude Cheb cup of the Protiva and khook and ende šlus

Utopie

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 28-07-2006 v 12:06 PM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MastaHBlastaH
Stálý Člen

Karma uživatele MastaHBlastaH - 66% PěstitelskáKarma uživatele MastaHBlastaH - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

ja by som sa podobnej akcie rad zucastnil aj s kamaratmi,ale je tu jeden nemaly problem....ako by som material bezpecne prepasoval zo Slovenska?

Old Post 28-07-2006 v 15:51 PM
MastaHBlastaH je offline   Profil uživatele MastaHBlastaH   Find more posts by MastaHBlastaH   Foto galerie člena MastaHBlastaH   Click here to Send MastaHBlastaH a Private Message   Add MastaHBlastaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
s4kuL
Stálý Člen

Karma uživatele s4kuL - 87% PěstitelskáKarma uživatele s4kuL - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Bylo by mazec kdyby se neco takoveho usporadalo ... urfcite bych se taky zucastnil jestli se mi podari sklidit ... :p)
MastaHBlastaH : po sklizni to taky budu muset resit ... ale kdyz pojedes autobudesm tak si na klid .... njelepe pres hranicni prechod v Holíči

Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci !!
s4kuL's oUt 08 - OB&Bella

Old Post 01-08-2006 v 12:19 PM
s4kuL je offline   Profil uživatele s4kuL   Find more posts by s4kuL   Foto galerie člena s4kuL   Click here to Send s4kuL a Private Message   Add s4kuL to your buddy list     Navštiv homepage uživatele s4kuL! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kulo4
Stálý Člen

Karma uživatele kulo4 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Kua hosi to mi fakt nikto nevie povedat kolko je tam to vstupne? Nezalozil som tento thread pre vylev vasej zhuleneckej fantazie a co ja viem coho este, ale pre jednoduchu vec: kolko sa plati VSTUP na Cup a veci okolo toho. Je to tazke pochopit?

Old Post 02-08-2006 v 10:56 AM
kulo4 je offline   Profil uživatele kulo4   Find more posts by kulo4   Foto galerie člena kulo4   Click here to Send kulo4 a Private Message   Add kulo4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

2 Kulo: Kámoš pře 2 roky platil 50€
Ale to jsem psal hned nazačátku

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 02-08-2006 v 11:19 AM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Everl0st
Stálý Člen

Karma uživatele Everl0st - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Zdravim....taky sme říkali,že bychom tam jeli,ale nevíme tasky nic...Já myslel,že vstup se neplatí,že se prej platí modusy u stánků....Ale hctěl sem se zeptat jestli už tam někdo někdy byl a řekl kolik ho to tak celkem stálo(ubytovaní,strava,bordely ,coffe....).....Snad se tu někdo takovej najde ...předem dík

Lidi nezabíjí zbraně,lidi zabíjí lidi

Old Post 20-08-2006 v 10:41 AM
Everl0st je offline   Profil uživatele Everl0st   Find more posts by Everl0st   Foto galerie člena Everl0st   Click here to Send Everl0st a Private Message   Add Everl0st to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-11-2012 - High Times Cannabis Cup - 3 odpovědí
06-05-2009 - Cannabis Social Clubs - 2 odpovědí
16-01-2013 - Cannabible - 106 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás