Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cest ja bejt tebou tak du do Hradce perfektní krajina... je to podle mě nejzelenější město z celý ČR ..sazet tu muzes kdekoli...hulit taky...praci sezenes a navic se tu ted stavi fuckt moc hezky novy baraky ....lidi sou tu uplne v pohode a hulice sezenes vsude.... já nerikam ze te nechci ovlivnovat protoze uz to stejne delamale hradec nebo okoli je fakt nejlepsi volba a ss prizvukem te tu nikdo srat nebude.....muzes odsud kdykoli kamkoli vypadnout....proste super!!!!!!!PRIDEJ SE K NAM
Plzen je opravdu dobra volba. Dost velky, aby tu bylo vse potrebne ke kulturnimu vyziti (hospody, kluby, koncerty, klubovy kino, pekny centrum) a zaroven clovek nemusi jezdit do prace hodinu a pul jako v Praglu (o cenach najmu nemluve). A kdyz chce clovek na koncert nebo vystavu, ktera je v Praglu, je tam za hodku. Co se tyce shaneni prace, tak myslim, ze nikde to nebude lepsi nez tady.
Hradec je taky moc fajn, ale me by vadila ta placka okolo...
I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!
Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...
čau chlape,
jsem sice ze středních čech, ale vřele bych Ti je nedoporučoval, kdybych já mohl vypadnout, zpřetrhat všechny vazby a pouta, tak určitě někam do Jižních Čech...Prachatice, Strakonice...Volary...ach jo, to kdybych mohl... :-)
sem taky z Ostravy a je to tady celkem hnuj, ikdyz posledni dobou je to lepsi a lepsi...Jeste ze mizim do Londyna. Mno ale jinak ja osobne bych se presunul taky na stredni cechy jak psal napr 4C3. Bydlet treba v Podebradech a vozit se Prazkskym MHDckem, to je bomba.Pohodicka, klidek...to by se mi libilo
Budeh: jed tam
Děkuji všem za rady, aspon mám nějaký tipy, hodně jsem začal uvažovat o té Plzni. A o Poděbradech. I ten Hradec královýho uvažuji. Mno jenom jsem chtěl říct že to zas není taková pohoda přetrhat všechny vztahy a změnit toliko věcí, ale myslím si že je to zdravé a prospěšné pro další vývoj. takže ještě jednou dík, a klidně pište dál,
kdybych mel opustit severni moravu,sel bych na moravu jizni asi do Mikulova.To mesto a jeho okoli (palava podliz)me necim chytlo za srdce.To plati i o lidech.Jsou pratelsti,pohostini.....odkojeni vinem :-)
Uplne jini nez nasrani hornici u nas v ove :-)
xerthon : Mas recht, dobre si to napsal, je to tak. Vzdycky jak prijedou kamosi z Phy tak jenom cumi co se tady deje.Jak jsou vseci nervozni na silnicich nebo treba v obchodech.Nasrane prodavacky a tak...