Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tu modrou mam jenom na rizky a vegetaci, do tydne prepinam a bude to jen pod 250hps. Odhaduju jeste tak 10 tydnu do konce.
Ten BB mas z jaky seedbanky?
rad by som podotkol ze na trhu so seeds su dva bigbudy, jeden je mostly indika a druhy je mix indisativy. ked si dobre spominam je nirvana bigbud mostly indica.netreba sa bat o bigbuda, ja som ho mal pod 150w a myslim ze vynos bol slusny.bola to taka krasna skunk vzorka, v zavere kvetu hadzala siroku skalu farieb.centralne budy boli skutocne big,a kamenne cukrove.efektovo to bola taka tipicka indika, ake co som si vsimol, tak uvodny raus bol suprovy.dalej co som na nej obdivoval bolo ze vzdy sa dalo zhruba po hodinke sa opat pekne vymastit.myslim ze ani po viacmesacnom uzivani nestracala na svojich kvalitach, ako to maju vo zvyku niektore vzorce.proste spokojnost, je to stara klasika. tak vsetkym zdar , pokoru a silu rudra
Ruka v ruke s pokorou a trpezlivosťou vpred k bohatým žatvám
19. 18\6
Skrin je otocena a prestavena. Otocenim klesla teplota ve skrini o 2°C.
Rostliny maji zdravou barvu, vse zatim bez problemu.
Strava je porad AH + Atazyme, PH drzim na 6
Joooo,tak ten Paroubek s poskokem kterej pohřbil čsa která do té doby, než to ten blbec převzal,fungovala a prosperovala.Dneska jsem se u této reportáže dobře bavil,paráda!!
A abych nezapoměl,kytky jsou opravdu pěkné a budu tě sledovat-možná provedu upgrade....
Rostliny dorostly a je cas prepnout, ze tri matek byly 3 samice a proto neni potreba pohlavni selekce. Vyska rostlin je 50cm a rezervni prostor je cca 60cm.
zdarec,máš to moc good,ale zdá se mi že si to přepnul trochu velký!
Mě se moje kytí po přepnutí ještě 3x vytáhly..
Jinak držim palce,ať to pořádně roste!! K+ samozřejmě..
zdar deyna, tak ako pozeram tak ta sietka je "trosku" prerastena?alebo to nieje siet? nevadi, mas tam myslim dost priestoru pre bb. len postupne by to chcelo znizovat v hnojive dusik a nemalo by to az tak rast. uz sa tesim na krasne fotky big budov. ja ked som mal bb tak aj ked boli zastrihovane tak najme tie centralne vyhonky vyleteli iba o kusok hore,ale to som im nemal za zle, odvdacili sa. len to drz od zaciatku v prijatelnej vzdialenosti od lampy a bude vsetko dobre. vela pestovatelskeho zdaru
r
Ahoj Rudra, sit tam neni, po zastipnuti jsem vsechen rust tvaroval kolinkama a ted to vypada jako sit. Rustovou slozku jsem omezil. Je to celkem vytazeny ale nejak se stim poperu. Cooltuba je od vrsku asi 20cm
aha jasne , som si dal repete obrazky, je to len nejaka stara lista z povodnej podoby skrine:-) ...inac pri tvojom avatare ma vzdy zdvihne zo stolicky a automaticky salutujem...