Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » KYTÍ V LESE, žloutnutí listů, poraďte prosím než odejdou úplně
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Skrec
Stálý Člen

Karma uživatele Skrec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Dle mě je to taky v ph. Půda v lese je jak bylo zmíněno pro pěstovnání nevhodná - a to taky proto že je kyselá.

Tahle republika je obšancovaná posedama. Posed kam se podíváš

Old Post 30-06-2006 v 13:56 PM
Skrec je offline   Profil uživatele Skrec   Find more posts by Skrec   Foto galerie člena Skrec   Click here to Send Skrec a Private Message   Add Skrec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
svob
Nový Člen

Karma uživatele svob - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 18

čau chlapy, děkuju všem za příspěvky který jste mě poslali.....zítra tam zajedu a jduje vykopat a připravit pro ně pořádnou zeminu, tak doufám že je nepoškodím a že vyjedou pořádně, postupně sem přidám nějaký fota jak to s nima dopadlo!!!!

p.s.: ještě jed¨nou díkvšem

Old Post 01-07-2006 v 13:45 PM
svob je offline   Profil uživatele svob   Find more posts by svob   Foto galerie člena svob   Click here to Send svob a Private Message   Add svob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suhajko
Nový Člen

Karma uživatele suhajko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Kysla poda, alebo inak chemicky nevhodne zlozenie pody. Vseobecny to problem sadenia v lese, alebo medzi krovinami.
Ak nejde hora k mohamedovi, musi ist mohamed k hore. Ak sa ti to miesto velmi paci a poda je nevhodna, tak si tam prines podu vlastnu.
Howk

Old Post 13-07-2006 v 11:15 AM
suhajko je offline   Profil uživatele suhajko   Find more posts by suhajko   Foto galerie člena suhajko   Click here to Send suhajko a Private Message   Add suhajko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele suhajko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

suhajko:to porekadlo je trochu opacne,ak nemoze mohamed k hore musi hora k mohamedovi.

svob:v prvom rade zisti ake tam mas ph,bud phmetrom,alebo papierikmi z akvaristiky.ak bude nizke,tak si kup ph+ roztok a pouzil by som aj dake dusikate hnojivo.cize pohnoj,zmeraj ph a podla navodu na ph+ uprav,pripadne si kup rovno dake alkalicke dusikate hnojivo,ale netusim ci take je(alkalicke ph>7)

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 13-07-2006 v 11:32 AM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suhajko
Nový Člen

Karma uživatele suhajko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

CAESAR: ajeje, tak ja tu zijem cely zivot a este k tomu v takom omyle!! :-)
No nic, radsej neskoro ako nikdy, to som uz dufam neprekrutil.

Old Post 13-07-2006 v 15:09 PM
suhajko je offline   Profil uživatele suhajko   Find more posts by suhajko   Foto galerie člena suhajko   Click here to Send suhajko a Private Message   Add suhajko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele suhajko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

tu je takych porekadiel vyse

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 13-07-2006 v 16:04 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
svob
Nový Člen

Karma uživatele svob - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

ty jo, to je mazec,.............................. kytí jsem vykopal, sehnal sem si pořádný !!!KOŇÁKY!!!, nakoupil sem substrát, zajel do lesa to všechno přesázet.. věřte, byla to hodně těžká práce...

...a dneska??? kytky ani nepoznávám. rozjeli se hrubým stylem a dokonce už zmizela i ta žlutost těch listů, pouze teda u jedné kytky zůstala a ještě víc se zežloutla, ale to nějak vyřeším tu jednu kytí.

S PH jsem ještě nic nedělal, myslíte že to bude ještě problém??? NEMYSLÍTE, ŽE se ty kytky spíš schopili jenom protože je ten substrát už předhnojený..nemyslíte že se znova objevý?...myslím ta žlutost.

MŮŽU UŽ ZAČÍT DÁVAT SLEPIČÁKY NA RŮST??? JÁ CHCI AŤ JOSU POŘÁDNĚ VYSOKÝ, PROTOŽE SE MĚ KYTKY ROZJELI AŽ DOCELA POZDĚ. ALE JEDOU. JÁ MYSLÍM ŽE BYCH JE MOHL DOTÁHNOUT JEŠTĚ DO 2m VÝŠKY, NEBO MYSLÍTE ŽENE?

čím jim tam můžu ještě nejvíc pomoct??? aby pořádněv jeli? hlavně nechci žádný hermouše, takže krystalon zamítám... protože už vím že mám samice, tak at je neposeru

Old Post 17-07-2006 v 20:46 PM
svob je offline   Profil uživatele svob   Find more posts by svob   Foto galerie člena svob   Click here to Send svob a Private Message   Add svob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás