Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau chlapy, děkuju všem za příspěvky který jste mě poslali.....zítra tam zajedu a jduje vykopat a připravit pro ně pořádnou zeminu, tak doufám že je nepoškodím a že vyjedou pořádně, postupně sem přidám nějaký fota jak to s nima dopadlo!!!!
Kysla poda, alebo inak chemicky nevhodne zlozenie pody. Vseobecny to problem sadenia v lese, alebo medzi krovinami.
Ak nejde hora k mohamedovi, musi ist mohamed k hore. Ak sa ti to miesto velmi paci a poda je nevhodna, tak si tam prines podu vlastnu.
Howk
suhajko:to porekadlo je trochu opacne,ak nemoze mohamed k hore musi hora k mohamedovi.
svob:v prvom rade zisti ake tam mas ph,bud phmetrom,alebo papierikmi z akvaristiky.ak bude nizke,tak si kup ph+ roztok a pouzil by som aj dake dusikate hnojivo.cize pohnoj,zmeraj ph a podla navodu na ph+ uprav,pripadne si kup rovno dake alkalicke dusikate hnojivo,ale netusim ci take je(alkalicke ph>7)
ty jo, to je mazec,.............................. kytí jsem vykopal, sehnal sem si pořádný !!!KOŇÁKY!!!, nakoupil sem substrát, zajel do lesa to všechno přesázet.. věřte, byla to hodně těžká práce...
...a dneska??? kytky ani nepoznávám. rozjeli se hrubým stylem a dokonce už zmizela i ta žlutost těch listů, pouze teda u jedné kytky zůstala a ještě víc se zežloutla, ale to nějak vyřeším tu jednu kytí.
S PH jsem ještě nic nedělal, myslíte že to bude ještě problém??? NEMYSLÍTE, ŽE se ty kytky spíš schopili jenom protože je ten substrát už předhnojený..nemyslíte že se znova objevý?...myslím ta žlutost.
MŮŽU UŽ ZAČÍT DÁVAT SLEPIČÁKY NA RŮST??? JÁ CHCI AŤ JOSU POŘÁDNĚ VYSOKÝ, PROTOŽE SE MĚ KYTKY ROZJELI AŽ DOCELA POZDĚ. ALE JEDOU. JÁ MYSLÍM ŽE BYCH JE MOHL DOTÁHNOUT JEŠTĚ DO 2m VÝŠKY, NEBO MYSLÍTE ŽENE?
čím jim tam můžu ještě nejvíc pomoct??? aby pořádněv jeli? hlavně nechci žádný hermouše, takže krystalon zamítám... protože už vím že mám samice, tak at je neposeru