Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak už vím co to je za kur***, jsou to malinkatý žlutý housenky. doted nebyly vidět, až jak se nažraly, tak jsem si jih všim. postříkal jsem to vodou s olejem a kapkou jaru, jak jsem tady našel na groweru mělo, by to pomoct tak doufám. čus.
tak jsem tu zas a zase v pěkný rejži. začaly mi žloutnout listy, ůdajně je to u kytek ze semýnek normální, dočetl jsem se, ale nevi nevim moc se my to nelíbí. a taky se mi na nih zaceli oděvovat hnědý fleky, nenašel jsem nikde co to je a proctoje a jak proti tomu bojovat a to mě celkem dost deptá.
jo a ješte jak jsem měl problém stema prokousánýma listama tak ten mám pořád akorád se přesenul na ty najinkaté větvičky a ti se zasekly a nechtějí rust. a to je vše přátele.
tak jako fungicid ti doporučim naložit cigaro do sklenky s vodou a nechat tak den dva odležet a následně postříkat. tím by ses měl zbavit zviřátek.
kde to máš (louka les pole....), co roste okolo - jehličnatý, listový stromy, kopřivy, kukuřice...
a taky povidej jestli to hnojíš
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
2 jestedman: nevědel jsem co je fungicid...wikipedia:
Fungicidy: Prostředky určené k ochraně před houbovými chorobami
Takže na co má naložený tabák pomáhat?
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
K tomu šaizu na listech : jestli je ta Papaya ze semen od Semtamťuka
tak je to mela protože to samý se dělalo mě Ph sem měl OK , hnojil
sem obvyklým způsobem , hlínu sem měl good , tagže nevim co to je
Každopádně po přesazení ven se to spravilo samo a ty kytky mi to dělali jen pod lampou . Že by alergie na sodík
Jinou odrůdu nejedeš ? Nebude to trochu málo ? Zima je dlouhá .....
RE: jestedman - je to na takový jako kdiž louce a stromecky tam nejsou. - stim cičkem to skusi a poreferuji vísledek
RE: khook - me to začalo přesazením čímdál tím víc se to zhoršuje, vypadá to že asi nato jedna rostlinka pojde, zacíná žloutnout celá a uvadá. ta druhá je ale v poho tak uvidim.
-něl jsem ješte nějaký noname - death. a delsíh 5 papajék, ale prostě nám tento rok strašnej pech.
tak jem tu zas asi tenhle tread brzo zruším protoze, jedna rostlinka uvadla už skoro ůplně a té druhé ktomu chybí jen málo, proste tenhle rok je to pekně v PI** už mě to nebaví postavim skřin a ser** na out a .
Tak sem tu po delší době zas.
Vypada že se kytízum nějak ze sveta nehce, ani nevím jak,ale nějak se sebraly a roschodili svá těžká obdobý a možná s tohoo ještě i něco bude. jak budu mít cas tak hodím nějaka fota.
kostě : hodne lidem uz kvetou kytky .... bohuzel ta fotka pri zvetseni je celkem rozmazana, ale je mozne ze jsou to preflowers ne ? a aj kdyby ne tak ti to kvete a kvuli tomu to sadis ne ? :p)
Původní příspěvek od s4kuL kostě : hodne lidem uz kvetou kytky .... bohuzel ta fotka pri zvetseni je celkem rozmazana, ale je mozne ze jsou to preflowers ne ? a aj kdyby ne tak ti to kvete a kvuli tomu to sadis ne ? :p)
Jj to je pravda, ale ja bych rad kdyby narostli ještě nějaká patra
Mir, šel sem se podívat na kytky a nevěřil jsem svím očím co se stalo. Oproti těm mrzáčkům co tam byli na začátku a já si myslel že je ponih tak sem zůstal stát jak scepenělej, takovej šok sem nečekal. zitra dodám fota. vypadaj pěkně a fakt s toho ještě něco bude