Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » moje kyti papája
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

a ještě

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 23-06-2006 v 21:27 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

tak už vím co to je za kur***, jsou to malinkatý žlutý housenky. doted nebyly vidět, až jak se nažraly, tak jsem si jih všim. postříkal jsem to vodou s olejem a kapkou jaru, jak jsem tady našel na groweru mělo, by to pomoct tak doufám. čus.

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 25-06-2006 v 11:58 AM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

tak jsem tu zas a zase v pěkný rejži. začaly mi žloutnout listy, ůdajně je to u kytek ze semýnek normální, dočetl jsem se, ale nevi nevim moc se my to nelíbí. a taky se mi na nih zaceli oděvovat hnědý fleky, nenašel jsem nikde co to je a proctoje a jak proti tomu bojovat a to mě celkem dost deptá.

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 03-07-2006 v 12:05 PM
kostě
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

jo a ješte jak jsem měl problém stema prokousánýma listama tak ten mám pořád akorád se přesenul na ty najinkaté větvičky a ti se zasekly a nechtějí rust. a to je vše přátele.

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 03-07-2006 v 12:12 PM
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

tak jako fungicid ti doporučim naložit cigaro do sklenky s vodou a nechat tak den dva odležet a následně postříkat. tím by ses měl zbavit zviřátek.
kde to máš (louka les pole....), co roste okolo - jehličnatý, listový stromy, kopřivy, kukuřice...
a taky povidej jestli to hnojíš

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 03-07-2006 v 14:47 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

2 jestedman: nevědel jsem co je fungicid...wikipedia:
Fungicidy: Prostředky určené k ochraně před houbovými chorobami
Takže na co má naložený tabák pomáhat?

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 03-07-2006 v 19:06 PM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thezeldaa
Stálý Člen

Karma uživatele thezeldaa - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Roman: on asi myslel pesticid....

Old Post 03-07-2006 v 19:41 PM
thezeldaa je offline   Profil uživatele thezeldaa   Find more posts by thezeldaa   Foto galerie člena thezeldaa   Click here to Send thezeldaa a Private Message   Add thezeldaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Čest Koště

K tomu šaizu na listech : jestli je ta Papaya ze semen od Semtamťuka
tak je to mela protože to samý se dělalo mě Ph sem měl OK , hnojil
sem obvyklým způsobem , hlínu sem měl good , tagže nevim co to je

Každopádně po přesazení ven se to spravilo samo a ty kytky mi to dělali jen pod lampou . Že by alergie na sodík

Jinou odrůdu nejedeš ? Nebude to trochu málo ? Zima je dlouhá .....

Měj se khook

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 04-07-2006 v 07:55 AM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

RE: jestedman - je to na takový jako kdiž louce a stromecky tam nejsou. - stim cičkem to skusi a poreferuji vísledek

RE: khook - me to začalo přesazením čímdál tím víc se to zhoršuje, vypadá to že asi nato jedna rostlinka pojde, zacíná žloutnout celá a uvadá. ta druhá je ale v poho tak uvidim.
-něl jsem ješte nějaký noname - death. a delsíh 5 papajék, ale prostě nám tento rok strašnej pech.

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 04-07-2006 v 14:51 PM
kostě
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

tak jem tu zas asi tenhle tread brzo zruším protoze, jedna rostlinka uvadla už skoro ůplně a té druhé ktomu chybí jen málo, proste tenhle rok je to pekně v PI** už mě to nebaví postavim skřin a ser** na out a .

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 06-07-2006 v 20:08 PM
kostě
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Tak sem tu po delší době zas.
Vypada že se kytízum nějak ze sveta nehce, ani nevím jak,ale nějak se sebraly a roschodili svá těžká obdobý a možná s tohoo ještě i něco bude. jak budu mít cas tak hodím nějaka fota.

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 29-07-2006 v 07:01 AM
kostě
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

tak jsu tu i s fotkama. no mohlo to byt lepši že

jsem tu a jsem tu rád

Naposledy upravil kostě 05-08-2006 v 10:34 AM

Old Post 05-08-2006 v 10:26 AM
kostě
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

jo a jestě dotaz je mozny aby to už kvetlo, neví to trochu brzo

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 05-08-2006 v 10:32 AM
s4kuL
Stálý Člen

Karma uživatele s4kuL - 87% PěstitelskáKarma uživatele s4kuL - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

kostě : hodne lidem uz kvetou kytky .... bohuzel ta fotka pri zvetseni je celkem rozmazana, ale je mozne ze jsou to preflowers ne ? a aj kdyby ne tak ti to kvete a kvuli tomu to sadis ne ? :p)

Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci !!
s4kuL's oUt 08 - OB&Bella

Old Post 05-08-2006 v 13:15 PM
s4kuL je offline   Profil uživatele s4kuL   Find more posts by s4kuL   Foto galerie člena s4kuL   Click here to Send s4kuL a Private Message   Add s4kuL to your buddy list     Navštiv homepage uživatele s4kuL! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od s4kuL
kostě : hodne lidem uz kvetou kytky .... bohuzel ta fotka pri zvetseni je celkem rozmazana, ale je mozne ze jsou to preflowers ne ? a aj kdyby ne tak ti to kvete a kvuli tomu to sadis ne ? :p)

Jj to je pravda, ale ja bych rad kdyby narostli ještě nějaká patra

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 05-08-2006 v 15:47 PM
kostě
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Mir, šel sem se podívat na kytky a nevěřil jsem svím očím co se stalo. Oproti těm mrzáčkům co tam byli na začátku a já si myslel že je ponih tak sem zůstal stát jak scepenělej, takovej šok sem nečekal. zitra dodám fota. vypadaj pěkně a fakt s toho ještě něco bude

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 13-08-2006 v 20:04 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:00 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás