Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přátelé, právě se mi ozval Hary. Momentálně nemá přístup na Net. Takže Vám vyřizuji jeho vzkaz, že před chvilkou mu dorazila objednaná semínka a vše je kompletní !!! Pokud se zítra dostane na Net, tak napíše podrobnosti. Můžeme slavit, dočkali jsme se :-)
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
souhlasím až budu svítit na první řízek bude oslava jinak jsem půjčil foták takže foto nebude jastli nekdo chce mohu zaslat mms bonus je stonehedge ani to neznám ani jsem to ještě nehleda všechny modely přišli poze v dripech žádnej hezkej obal jen tak nalepené v CD a zase mi neposlaly email že jim prachy přišli ale hlavně že je to doma už budu lépa spát tak zatím zdar a další jednání už přez pm
takže semena jsou u svejch zahradníků tady je seznam kdo co bude dělat
RIVAL-STONEHEDGE
JÁ- GONZO
DŘEVO-KILL BILL
HODINAŘ- WILLIAM'S WONDER
začátek akce at káždý uváží podle svého nerad bych aby se to uspěchalo kort v těhle vedrec ale já asi začnu už o víkend
sory že sa vam tu pletem ale na spory je dobrý peroxid no keď uZ je pleseň rozbehnutá tak sucks peroxid je však dobrá prevencia pretože niči spory plesne takže sa vam tam nič nerozvinie
35%peroxid 10 kvapiek na 1l vody...asi si mysll abo to neŠkodilo koreňom a nešlo by vyriešiť teplotu roztoku tak že by ste si postupne zmrazovali v tých tvarovačoch do drinkov kocky ladu no a potom vychytať kolko kociek tam treba dať aby bola teplota roztoku do 20 celzia sice by to bolo dosť pracné ale teplota bude dosť často kolisať a to plesiam tiež dosť brani v rozvoji vykyvy teplôt mimochodom sa do plesni a hub celkom vyznám no len neviem či to aj koreňom neŠkodí keď je moŽnosť a je to indoor a nieste lenivý toŽ by nemusela byť prekážka...
to není genetická vada došlo k tomu při klíčení to se mi taky už stalo časem z toho bude normální kytak a normální listy jinak co ten tvůj model už si jí taky rozjel
jo to máš pravdu ty semena byli luxusní ve srovnání stema našema to byl markntní rozdíl jinak už se chystám napsat email a to si za rámeček nedají když nic tak alespon nejaké odškodnení v podobě semen budu požadovat