Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Tě,
díky. Já se právě chci tomu ohýbání vyhnout, chci vidět, co ztoho vyroste samo, jaký to má genetický předpoklady atd. Už jsem udělal FIM, taže uvidíme...
Takže jsem přesadil konečně Bogglegum do finálního 12ti litorvého květináče a přibudou ještě Orange Bud, Northern Lights a 2 Passiony1 - všechno to půjde na strom. Foto dám aý to tam všechno bude. Jo a muj No name a Ak-47 ukradli hnusný čorky.
po delší době zase další update. Omluvte že je to vždycky tak pozdě, ale nemam moc času a hlavně mam kytky rozsetý všude možně a tak to nestíhám všechno objet a nafotit.
No aktualita č.1 jsou svilušky . Nechápu, kde se mohli vzít, ale jsou jich plnej střed středních čech
Koupil jsem Biool a udělal tabákový výluh. Vzal jsem prostě vodu a do ní vysypal 4 nebo 5 ruských sibiřských cigaret ( ten tabák je fakt síla, nikdy jsem nekouřil nic silnějšího, to by vás položilo ) a ráno převařil, nasypal trochu celého pepře a po vychladnutí přidal trochu mýdla a aplikoval spolu s Bioolem na kytky, tak doufám, že to pomůže. Jinak balkonovky hnojim TNTčkem a SuperVitem.
O víkendu je dám na strom, takže na stromech budou celkem 4 kytky - Passion1, Bogglegum, Orange Bud, a Northern Lights.
Jsou to celkem chudinky, ale asi to bude málo sluníčka, který mi na balkon svítí! Na fotkách jsou vidět listy napadené sviluškama. Omluvte fotky, ale blbě se to fotí na koleni, při blbým světle! Díky
Takže už fotky.
takže tady máme fotky Early Skunku. Ten se nevětví, roste spíš jeden centrální stonek. Jo a je trošku nakvetlej, všimnul jsem si květů, snad poroste dál...
:fakundo: No budu to nechávat vtom kýblu, protože to nemam kam dát.
jinak co se týče kytiček, maji se skvěle,
dost povyrostly a hlavně se u některých už dělají palice ( u jednoho Passionu1, Bogglegum, Northern lights a Early skunku, zatim nekvete jenom Orange bud, ale ja vím zminula, začíná kvést trošku později a pozdě dokvítá )
Bohužel nemam teďka foťák, takže to nemůžu nafotit, ale hned jak ho budu mít tak sem hodim foto