Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
přesně tak, políčko tak 5km daleko, bágl na záda a tradá a po návratu se klidně zas přežrat
ale i bez toho jsem přes zimu nepřibral ani kilo, naopak tělní zásoby se tenčí a nemám si na co stěžovat
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Ja som tiez spozorovala, ze odkedy hulim pravidelne (parkrat denne) tak stale len zerem a zerem a uplne vsetko, napriklad aj rajcinovu polievku, ktoru normalne neznasam! Este som nepribrala nejak strasne moc, ale vidim to na sebe. A to aj sportujem , ale nejak mi to asi nepomaha. Tak sa to snazim robit tak, ze ked ma chyti zravka, tak jem ovocie, salaty , musli tycinky a take veci. No uvidim jak dlho mi to vydrzi.
Treba cvicit,nijak inak to nepojde.Ja mam sice 194/100,ale pravidelne chodim do posilovne takze so zranim a mojou postavou to je v pohode.A ak sa nechcete hybat,ale nechcete pribrat,treba jest po huleni viac ovocia.Ale od kedy hulim som ovela lenivejsi a cez den spim aj 2hodky.
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
stim pribiranim je to u kazdyho ruzny zejo.Kazdy mame jinak rychly a vykonny metabolismus.Chodim 3-5 tydne do posilky a muzu vam rict,ze je to sqelej pocit se v posilce odrovnat a pak si dat tucnyho speka co vas krasne rozlozi .
KDybych nechodil cvicit tak je ze me za par tydnu peknej valecek,pac vymrskanej snim co doma uvidim...
Doporucuju ¨vydatnou snidani+3-5 jidel denne a vecer kdyz mate chut tak jezte ty ovoce (banan,pomeranc)
ja som mal podobny problem tiez hlavne od poslednej jesene ale ako prisla jar a zacal som sa starat o rastlinky tak s kazdou prechadzkou to islo dole ...a cul mam uz v normale kila
Já si po hulení vždcky řeknu že nebudu jest a že si dam jenom chleba s maslem. Ale jak je ten chleba jenom trošku měkký tak ho zežeru minimalně pulku. Ale pořád si držim svou postavu na 90-95kg. :-D
Na hulení je nutné mít prázdnou ledničku kredenc a kapse. Jinak je to v p.... - prachu
Zavidim vam, ze vam staci prochazky. I kdyz jezdim na kole(teda kdyz bylo hezky a chvili mi to vydrzelo-mesic) a vecer delam sedy lehy, tak tuk nemizi..vaha je myslim ok 164/48-50 (zalezi, jak se najim :-) ) ale jak znamo, tuk zas tolik nevazi, ze...
Asi budu muset pouzivat neco, co odmastuje a po cem tu beze stopy mizi
Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly
Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...
Mno ja mam posledni dobou prusera pac uz vic jak rok a pul nesportuju(driv sme aktivne vesloval takze to bylo co sme sezral tka sme spalil a narval do svalu) a ne ze byhc mel nekdy zravky po huleni to nikdy ale ja se proste permanentne preziram a ta tloustnu a spekovatim a prestava se me to libit a zacina me to silne vadit jinak mam 172 a vahu 62cca a ne mali procento z toho je spek takze bud prestanu zrat (to asi fakt nehrozi) nebo zacnu zase neco delat jenze me tak ukrutne nic nebavi btw. pokud ce nekdo zhubnout a nabrat postavu tak at vesluje fkat asi nejefektivnejsi zpusob nebo box to byhc chtel zkusit
Zdravim vsechny sladkozravce. Tak ja dnes 1/2 litru kondenzovaneho mleka nestle, zapekl naprudko platky syra se salamem, volske oko s peprem, soli a kari, a hodil to mezi dva sandwiche s nakrajenou cervenou paprikou. Potom jsem si udelal z cele francouzske kysane slehacky, zmrzlych bananu, kakaa a cukru neco mezi kremem a zmrzlinou. Ted si pochutnavam na cervenych jahodovych bonbonech Haribo, lacasitos a orisky balene v cokolade. Jinak 185/82 vazeni asi pred mesicem na navsteve, tudiz nespolehlivy, ale alespon nejaky udaj muehehe