Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Durban poison začíná už hezky květnatět, G13/BB má v tomhle problém. Ta má naději na sklizeň tak v půlce října tipuji. Prsty jsem kontroloval a očekávám z ní tvrdé palice, tak uvidíme. Bohužel hnojím zřídka, ale zítra si pochutnají na PK13-14, a+b atazym. Letošní rok jsem celkem podcenil. Příště by byli vhodnější opravdu větší květníky a taky si vyhrát s kolínkama. Tady pár fotek
Zdravíčko
Tak už to přišlo, přízemní mrazíky, nejchladnější noc prozatímního podzimu, takže jsem musel skosit pár větví Durbanu. Jednu jsem tam nechal, uvidíme, jak si poradí s mrazíky. Květináče jsem přesunul do tepla. Včera jsem nasadil Final Solution
G13/BB ( Voní velice výrazně, má tvrdé paličky, výnos bude slabý)