Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no mal som podobny problem, asi 40 percent planticiek mi zozrali slimaci(komplet) a polku zo zvysku mi naky hlodavy zmrdici odzrali pri koreni akytka padla jak podtata, bolo to minuly rok. Yo: na mravce je v poho masipat okolo stonky perlit, nedokazu prejst po niecom tak suchom..... a vobec to neskodi
cus
Původní příspěvek od BomberMan Ty naše holky se dostanou ze všeho...mluvim z vlastní zkušenosti protože mi je každej rok ožere kocour...jen trvá trochu ¨dýl než se daj do kupy.
Když už tu mluvíš o domáích mazlíčcích... kamarádka mi říkala, že jí taky kytku ožrala kočka a pak jí vypadaly chlupy kolem očí
Nestalo se tý tvý taky něco?
Dneska bylo opravdu krásně a musím říct, že kytičce se vede velice dobře... řidávám fotos, myslim, že komentáře netřeba, snad jen, že jsem již začal hnojit celou dávkou
Hmmm respekt kamo uz vypadaj vice k svetu na to jak byly pekne ozrane tak se ti o dost vice zpravili .pokud takhle budes pokracovat dal budes moct z toho mit moooc pekny kyticky
Původní příspěvek od majkos Hmmm respekt kamo uz vypadaj vice k svetu na to jak byly pekne ozrane tak se ti o dost vice zpravili .pokud takhle budes pokracovat dal budes moct z toho mit moooc pekny kyticky
Děkuju, děkuju. Za prvé jsem rád, že někdo přispěl, protože tu bylo chvíli mrtvo. Za druhé...je tak nádherný počasí, že když příjdu teď po dvou dnech na pole, zas je nepoznám, takže moje laskavá péče se ztrácí v poměru s péčí sluníčka roste to jak z reggae .
Dneska jdu na políčko a připravím kytičkám plácek pro nasazení do země. Jestli máte zájem tak muj první outdoor - ožraná kytí je součástí
Jo jo, slimaci sou svine, a dneska sem se byl kouknout na kytku (po trech dnech) a ty kurvy ji celou sklidili, ze uz nemela sebemensi sanci na preziti , takze Vanishem na ne,...
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.