Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no práve tu bola ostrá búrka fak že hej ale jak to kytky nepreŽijú tak sa nehnevám pretože tak pekne som si už dávno nezatancoval v krupobití len do pol pása oblečený a podme nejaké prásky a jak sa to začínalo už som sa nemohol dočkať a zrazu to tu bolo cítil som len ostré bodania do chrabáta ale pre mna to bolo príjemné cítil som posadnutosť mojej hlavy jako sa uvolnovala zo zmyslov do pohybov nepotreboval som žiadnu hudbu hromy mi naznačovali smer a kvapky ukazovali rytmus bola to jungla taký tanec za občasného osvetlenia bleskov úuuuuuuuuuuuuuuuuua teším sa na dalši takúto kalamitu nasrat na kytky
Loni měl kámoš vysazenou wdofku, a když vyrostla do výšky cca 1m přišlo krupobití a tu kytku to ropulilo v hlavním stonku. Už sme ji oplakávali. A co se nestalo, kytka se vzpamatovala a místo hlavního stonku měla 2.... Nejlepší kytka, kterou jsem kdy hulil...
Ale pravděpodobnost, že to i vaše kytka přežije je kurevsky malá.
(omlouvám se za sprostý výraz/y)
Dělám co mě baví, vytvářím hry.
Seed your weed (Itch.io)
Wolf Souls (Steam)
+ pár deskovek
Kurva, mně po tom, jak dlouho u nás na Zlínsku chčije, kytky na poli vypadají tak slabě, svěšené listy a ta menší i stonek. :-( Přesto doufám, že se to vzpamatuje. Weather pleas!
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006