Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4 Rory : Tobe se to seklo do vejsky a mne celkove tak uvidim.....mozna sem to dodelal tim ze sem udelal F.I.M a potom sem to jeste presadil tudiz dva duvody k zaseku...Doufam ze to holky vydrzi....
Lahvan_FlaskiCZ:Muzu potvrdit..Mnel to u babky za voknem na jizni stranu a tam to je jedna basen
no já sem zkusil FIM na jednej tej balkonovej a ona si to nějak blbě vyložila a ikdyž vyhodila 4 stonečky, tak tam nezi ně hodila rovnou i květy (neb ty předkvětenství)-ale na druhou stranu se mi už z počátku zdála vysoká, a potvrdilo se to, je SAMEC-takže žádná škoda
Moje kyti už mam taky venku! jednu už asi tyden a vklidu ikdyš teploty ještě přesnoc opčas klesnou tak k 5ti stupnum! vypada to ze kytka to snaši dobře!neco sem i nechaval venku i ze startu naklicil je doma a pak šli ven do hliny a teš vypada že žijou! protože doma to vše fakt skladovat nemuzu! tak at rostou cus
asi před sedmi lety sem měl venku kytku od poloviny února (bylo tehdy celkem teplo) a přežila veškeré mrazíky (krásné krystaly námrazy, jak pryskyřice) a nakonec i dozrála někdy v srpnu jako 2,5 m kráska. Byla to taková náhoda a rarita, ale někdy kytky přečkaj nemožné.....
Zjistěte si v rolnickým almanachu, kdy je poslední nebezpečí nočních či ranních mrazíků ve vaší oblasti a po tom dni pak můžete nechávat kytky venku.
Též se vyplatí přečíst si každý den nejnovější předpověď počasí a podle toho se zařídit. Když by teploty měly klesnout k nule, či kdyby měla přijít nějaká neočekávaná bouře, krupobití apod. tak včas přestěhovat domů anebo nějakým jiným způsobem chránit.
jenom aby nepřišly jarní kroupy, kytky mají zatím tak tenounký stoneček, že by je zničila i docela malá krupka, nebo i pořádný slejvák. Toho se bojím nejvíc. Průtrž mračen a můžu sadit znovu...
Původní příspěvek od Dr.Katz jenom aby nepřišly jarní kroupy, kytky mají zatím tak tenounký stoneček, že by je zničila i docela malá krupka, nebo i pořádný slejvák. Toho se bojím nejvíc. Průtrž mračen a můžu sadit znovu...
Ja uz to mam davno venku jak na balkone tak na policku krasne se mi to chyta
prvni mi jedna powerplant malem zmrzla a ted se chytla je to krasne videt ale tesim se az to uplne mega poroste do vysky a bude mit mega vetve
Mam jeden fakt stupidni dotaz, fakt uplna kravina...
jedu namichat substrat a do kvetinacku hodit rizky, chci na to hodit petky na noc, ale mam jen tmave zelene takove ty od mattoni a nechce se mi ted kupovat jine .D nebrani nahodo ta zelena barva nejak moc kytkam? jako propustnost svetla....
je to fakt picovina ale mne to proste dneska pri nude v robote napadlo