Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rtep-petr:sak aj tzm silonom moze normalne dvihat aj pustat nie?ake pohybi od toho este chces_aby to cvicilo spartakiadu a spievalo ruske ludove piesne_?tu tzc neviem ako chces pouzit...ta zamka neni abosolutne vydno!!!!!chapes o to ide-neviditelne a ucinne!!!!!naco magnety poplasne zar. a ine chujovinky...ziadne vysiace zamky...len putate tzm pozornost a verte ze ked to urobite ako ja nikoho ani nenapadne ze tam nieco je a ked ano nebude ani tusit preco skrina nejde otvorit...dIk zA kArmU
Tak jsem to už zhotovil a bypadá to celkem dobře (potom přidám foto) sice s tím byla celkem velká piplačka než jsem odměřil vzdálenost když to bude zavříté kam to ¨mám navrtat ale už to je!!peace
amigo ja fakt neviem co chces!sak to co som tu napisal je uplne neviditelne a ucinne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!mas to hotove za par minut...mne to trvalo zhruba 15min kym som to namontoval...lsa neser a a konaj!!!alebo si najmi SBS ktora ti to bude strazit nonstop...
ja si dam do boxu takovej ten elektrickej zamek, co je treba v panelakach.... a nekma schovam tlacitko....
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.