Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...rostlo to a rostlo..
bohuzel se mi znicil disk, takze sem ztratil fotky o prubehu rustu
.. zastrihl sem..
12.5. prepnul na kvet
pak vytrhal samce...
kytky tim jak se prepli brzo na kvet tak meli sklony k hermouseni, nastesti to prestalo po nejake dobe.
zustalo mi presne 50%, pul na pul samice a samci..
bohuzel jak sem zsadil do dvou kvetinacu po 5ti kytkach tak v jednom mi zustaly 4 a vdruhym jedna.
farda - cece na to zes to jel pod 50w to nejni spatny.. ale fakt uvidis sam ze ta stopade je o necem jinem
jinak jsem si vsim, zes tu lampu mel celkem vysoko - dat co nejniz, teda tak, aby ti to nespalilo vrsky.. na tu 150 budes muset poresit nake ucinnejsi chlazeni..
neco k ty 150tce:
jo jo uz se na ni tesim... udal sem si na ni stinitko s odtahem uvidim jak to bude fachat... pocitam ze to tak zejtra budu mit komplet hotovy, pak to jeste otestuju jak to bude snaset sklo jaka bude teplota pod nim.. a tak. az budu mit jistotu ze to splnuje svuj ucel tak sem pak hodim naky fota a popis k tomu...
/////********----------- ------------*********\\\\\\
tak.. a tohle tema muzete povazovat za ukonceny..
dalsi prizpevky davejte jen pokud se me chcete na neco zeptat...