Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
žádnej citron!!!!! Dej tam kyselinu fosforečnou - ta je na květ nejlepší!!!!!!!! Na růst kyselinu dusičnou. Koupíš to va každý prodejně s chemikáliema a laboratorníma pomůckama.
EDIT: už jenom ty náklady: tu kyselinu budeš mít nadosmrti a dáž za flašku tak 100 Kč ....
Cau!
Kdyz ses v kvetu, jaky pouzivas hnojky? Typ, mnozstvi...?
A co treba od Advanced Hydroponics Final solution???
Jak Ti uz vyse kolegove psali, na ph si dej pozor. Jinak v rustu / dusik /a v kvetu / fosfor /.
Hodne zdaru W.
Rasta Gonza: S tim citronem si nikdo nedela prdel. Pouzivam ho (citron nebo citronku), kdyz nechci do pudy pridat zadnej dusik nebo fosfor (kdyz nehnojim nebo se v pude nahromadily ziviny, ktery kytka kvuli pH nemohla prijimat). Krom toho je vetsinou hned po ruce. Maka to normalne a problem jsem s tim nemel.
jj ja taky snizuju kys. citronovou. Mimochodem to pisou i ve faqu. A jsem s tim spokojen. Sice mi taky byly doporuceny tydle kyselinky, ale citronka je taky fajn. Holky si nestezujou.Hod sem foto tech listu. Zdar a at se holky maj fajn.
Čauky,tak za tu kys. se omlouvám.ale kdyby jste slyšeli,co mě valily do hlavy.např.stačí obyč. žárovka 40w. nebo zářivka 12v.a samý takový chujoviny. Hnojiva používám Advanced Hydroponics, 1,2,3. ted jedu bez jedničky (grow) ,bloom dávám 20ml/10l a micro 15ml/10l. bubbler má 30l,vezme si tak půlku,vodu měním jednou týdně,obden peroxid,odted tuna citronů na litr! já jí ještě ukážu,potvoře holandský. na fotos se pracuje,znáte to,tolik chuti a málo času.
není třeba tuna citrónů, stačí použít trochu citrónky. musíš ale pravidelně dolívat...
jo a vodu v bublaku taky měnit nemusíš (já teda většinou jen dolívám; měním 4x za celý grow)
to s tou tunou byl vtip.dal jsem 120ml na 30l a s ph to ani nehlo.ale to už je fuck.asi jsem něco zmrvil nebo to byl hermáč,nevim prostě paličky zakrněly a sou tam semínka.moje noční můra.je to v p.... .