Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aha tak tento system s brusnym papierom som este neriesil..
dobry napad, funkcny napad a to sa ceni diky za tip, nieco doma zmajstrujem
k+ a dufam ze ti tvoje vycorovane deticky tieto kytky nahradia..
peace
2. takto sa mi poskryvali ked som ich prisiel po tyzdni poliat.....
3. dalsia krasavica
4. a niektorym sa do rastu uz moc nexce.... neviem vobec preco.... , mam taky pocit ze pocet finalnych rastlin sa drasticky zreduguje kvoli samcom a kvoli takymto "nepodarkom"
2 Kolom&n: dakujem, dufam ze ich fakt ja sklidim, hnojim drubezimi vykalmi a KRISTALONom (ale ten len raz za cas), slečny majú cca. 2 a pol mesiaca......
mam dost zavazny problem, moje kytky este stale vobec nezacinaju kvest, len rastu do vysky a ziadne pohlavie sa neukazuje , slnka maju dost (povedal by som az velmi dost), komu uz zacali kvitnutnut????
Som s toho trocha grogy, lebo ak uz nezacnu kvitnut tak nestihnu dorast
ahojte takze kvetinky uz isli pod kudlu, tak Vam davam zopar foto z mobilu.... dufam ze sa paci.... sila a chut je vynikajuca, fakt nemam sa naco stazovat.....
PS: Mozno by mi mohol niekto poradit ako to vysusit vonku v prirode, nakolko nemam moznost doma...