Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Složení substrátu: substrát pro pokoj kítí,perlit,keramzit(na dně květináče),kokosový substrát.. Jen už nevím v jakém poměru to je..
Teplota zálivky by měla být ok, pře vždy nechám odstát vodu aspoň půl dne ve škříni..
Bod 1: jsem tědka měril pH půdy a mělo by to být ok.. No a k té 3 a 4 já již teďka asi týden do zálivky přidávám to PK 13/14 (fosfor a draslík) Tak tedy vyskouším pouze čistou vodu..
Podařilo se mi oskenovat list ktery sám upadl..
Naposledy upravil Toxikoman_169 29-04-2006 v 15:45 PM
těžko říct, vypadá to jako plíseň, což se dost divím, tahle kytka je poměrně odolná... Nemám s půdou vetší zkušenosti, ale podle spálení listů by to mohlo bejt klidně i přehnojený. Tu teplotu, co uvádíš, máš u vrcholků kytek, že jo ?? Jinak bych tu doporučil zhruba to, co Indický konopí, ale s tím, že vlhkost bych doporučil pod 50% . Nepřipadá mi , že je to nedostatkem živin, kor , když je kytka poměrně malá- určitě by nedokázala spotřebovat takhle brutálně všechny živiny z hlíny za tak krátkej čas. Doporučuju propláchnutí a pak zalévání vždy až téměř suchého substrátu. Proti plísni to můžeš stříknout Cuprikolem, je to chemka, ale působí dobře. I kdyby to plíseň nebyla, nic tím nezkazíš. Neměl jsem s tímto modelem sebemenší problémy, jen se, jako více sativka než indika, moc nevětví a nesedí mu až tak dobře sestřih. Asi se projevili nějaký dávní předci, z kterých to bylo vykříženo.Doba růstu stačí 5-10 dní (z řízků,semena nevim, dělám si matky..) Doba qětů je u 1.phenotypu cca 55 dní, u druhýho asi o 10 víc. Dělá kompaktní salámy téměř bez listů.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
to machnosaurus:
s tou prilis tmavou zelenou farbou listov pozor!je tam privela dusiku.Odporucam znizit dusik a hlavne v obdoby kvetu,lebo sa znizi tvorba sisiek
to NonLama>
ake velke su asi tie smutnice?ja som nasiel 2podobne musky v mojej pestirne.Niekde som cital,ze maju ich larvy 5mm-ak sa mylim,tak ma opravte,ale tie musky maju okolo 2mm.A na take velke larvy?hm
deficit krmení se projevuje jako první právě odspodu kytky to je první známka toho že se něco děje , ted záleží na tom co to způsobuje - PH , EC , Parazit , atd.