Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to protest: ja som ju uz dal tuto sezonu a myslim ze raz staci....ziviny z kostnej mucky sa podla mna rozkladaju dlhodobo tagze pri kazdej dalsej zalievke alebo dazdi sa bude rozpustat v zemi...
Prikladam slubene photozz....na nasledujúcich obrázkoch sú dve rastlinky, ktoré sú u môjho bratranca na balkóne.
Najprv ich bolo 5 kúskov no ukázali sa 3ja samcekovia, ktorý boli zmliecnený...rastlinky mali dost pohnuty zivot bo boli zasadene na mieste kde bola dost nahovno zem a ohrozovali ich nájazdy srniek, diviakov a inej zveri!!!tak padlo rozhodnutie presadit a poriesit ich na balkon....niesu nejake velke kusy no co uzz..
Dobrý den pekný, slnečný a teplý!!!
Kcem vám ukázat rastlinky kamoscha spolu s ktorým pestujeme...
Starý špinavý Bača je fakt kapacita a jeho Passion je velmi pekne očumovat...kvitne uz dost dlho co je pre mna podivné bo mne zatial skoro nic...?!
Mam fotky iba z jedneho policka no ale stoja zato....Bača - chlap!
Na fotkách sú iba dve rastlinky...na jednej z nich je pouzitá metóda supercroopingu....druhá bola zozratá zverou a preto nedosahuje velkost tej nezastrihnutej...no nevadi predsa hehe
Seruste Majstri
prikladám foto jedenej rastlinky co mám za oknom...
pochádza z tých uboziatok co boli u kamoscha na balkóne tagze neni nejaká velikánska
myslím ze bude jedna z fialiek bo má fialovú stonku...