Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To já jsem měl tak zkurvenou zubařku. Že když jsem tam zašel na kotrolu, mně do tejdne rozboleli zuby. Když mi wopravovala zuby, tak se mi pod jednim udělala cista, jak to špatně udělala.
A už přez rok schánim nějakýho třeba Pha. Ale všude jen to musíte kde máte kartu. Svině ohrožený, je jich málo, střílet se nesměj
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
jo no, zubaři jsou čuráci hlavně když pracujou sice mám vešlice solidní zubařku s vybavenou ordinací ale i tak tam jdu jenom když musím...
a co je snad ještě horší než vrtání je ten hák se kterým se vám šťárá v zubech
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
zkusili jste si nekdy pred navstevou dentisty zahulit?
jednou jsem to zkusil a takovy psycho co z toho bylo, uz nikdy nechci.
prijdu si v klidu pred ordinaci, tam kamos a ze ma nejakou WW. v klidu, ja pul hodiny casu, tak sme svaleli dve brcka, v klidku spalili, on sel somu, ja k dentistovi. prijdu do cekarny, na hajzlu vycistim zuby do bela, sednu, zactu se do novin, uzivam si high. kdyz na me po pulhodine prisla rada, jakoze OK, jdu dovnitr, sednu na kreslo, cumim na ty jeho mucici nastroje, a je miá tak nejak dobre. rychla prohlidka dutiny ustni, objeven jeden kaz, a ze se bude vrtat. zacalo se mi divne dychat, tak jsem doktora pozadal, jestli by me nepustil ven na vzduch, ze se mi ztoci hlava. on chytil se sestrickou psycho jak krava, pokrcili mi nohy, hlavu mezi kolena, doktor na me rval DYCHEJ! DYCHEJ! sestricka me polila vodou, hruza vec. nakonec jsem se z toho vykoktal, doktor mi rekl, ze mam prijit zitra, coz nebylo nejhorsi.
Já chodím pravidelně každý půlrok,protože jednu dobu jsem tam nechdodil (asi 5 let ) a dopadlo to katastofálně . Nejvíc , ale nesnáším ten ostrý předmět jak s ním pořád šťourá do zubů . Brrrrrrrr
Jsi kritik , který říká jak by to udělal , kdyby to sám uměl. By Čapek
Naposledy som bol na prehliadke asi pred piatimy rokmy, mám rozpadnutý jeden zub a chceli my robiť resekciu- rozrezať ďasno a s dlátom vysekať. Tak som povedal že si musím ešťe niečo zariaďiť a potom sa zastavým.. Odvtedy som u zubára nebol a pokial to nebude extrémne boleť tak ani nepôjdem
prave to nechapu. ja osobne si radeji vytrpim v tom relativne pohodlnym kresle tech 0-20 minut bolesti, pak mam pul roku pokoj, zadny nervy co mi bude trhat dnes..........
jojo, prevence.
edit: ne vzdy se vyplati neco odkladat, trhano vsech vyhnivajicich zubu po deseti letech ignorace stomatologie nebo jednou za pul roku chvilka bolesti? mno, kazdy strujcem sveho osudu jest....
!
Po pár letech zpět.
Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 01-04-2006 v 11:03 AM
vy tu nadavate na tych zubarov, ale si predstavte zebi tu neboli vobec, az potom by to bolo peklo. Ako napisal lahvan, radsej si to tych 20 min vytrpim, a mam klud.
Já vím, že prevence je prevence a že se vyplatí nezanedbávat pravidelný návštěvy zubaře. Ale tohle je o strachu, tady racionální uvažování nemá žádnou šanci.
Zubaře vubec nemam rad, ale kdyz tam musim, tak tam zajdu - pak si řeknu: musim tam az za pul roku, to je dlouha doba. A tech pul roku utece vzdy jako mooc rychle
Rád bych řek, že se zubaře nebojim, ale když vám řeknu, že už se dva a půl roku chystam na kontrolu a nejsem schopnej tam jít jenom proto, že vim, že mi bude rejpat do zubů takovym tim bazmekem, tak vám to asi bude jasný Fakt se tolik nebojim vrtačky, jako tý svině, co s ní propychuje oslabenou sklovinu pod kterou sim yslí, že je kaz. No za takový rejpání mych mu utrh..... To mi připomělo jeden fťip
Přijde chlapeček k zubaři a když si ho zubař vyveze na křesle nahoru a chystá se začít kontrolu, tak zjistí, že ho mladej drží za vejce. S údivem se na něj podívá a chlapeček řekne: "Nikoho tady nebude nic bolet, že pane doktore!!"
Tak to můžete brát jako návod pro příští kontrolu, ale nevim co poradit těm co chodí k zubařce Holt smůla...
nemam zubarov rad (vlastne ani ziadneho doktora) ale ani panicky strach ma nechyta...
Ale u zubarov som si uz uzil dost. Minimalne osem - devet zubov mi - samozrejme bez utisenia - vytrhli, to vsetko asi tak do siedmej - osmej triedy. A v devine(?) mi museli vyrezavat a nasledne vytrhavat z dasna zub, lebo niak zle rastol do toho ktory bol nad nim a vytlacal ho aj ked nemal.. A naposledy pred 2 rokmi mi vrtali predne zuby, co uz bola len prechadzka ruzovim sadom..
A to vsetko aj napriek tomu ze som dbaval na zuby,..teraz uz na zubarov kaslem, dobrovolne ich nenastivim,..a ani o zuby uz tak nepecujem.. ale aj tak mam pekny