Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
stala se hrozna vec mama mi nedovolila dat kyticky do velky skrine (asi protoze mi ji minulej rok koupila ), takze du sprejovat tu moji malou skrinku, taky musim narezat sklo ktery dam pod sodik, kuli teplu.
Původní příspěvek od pan.zzz stala se hrozna vec mama mi nedovolila dat kyticky do velky skrine (asi protoze mi ji minulej rok koupila ), takze du sprejovat tu moji malou skrinku, taky musim narezat sklo ktery dam pod sodik, kuli teplu.
hmm to zamrzi ale na druhou stranu je skoda tej skoro novej skrine.
To sklo co budes davat pod sodik to je obyc sklo?Nic moc propustnost svetla!
ja sem myslel ze mi v tom 400ml spreji neco zbyde (chtel sem oji oblibeny ucitelce posprejovat dvere ) a sotva sem to nastrikal, na zadni stenu sem dal ctvrtku, protoze ta zadni strana je z nakyho pokurvenyho materialu(ted nevim z jakyho) a neslo to nastrikat
Myslím,že s tým sklom to až také horúce nebude,nejaké strašné straty nebudú ani pod obyčajným sklom,strata býva na UV,ktoré ale 110 HPS aj tak moc nemá,ak vôbec nejaké.Ale ak nebude treba,tak ho tam zbytočne nedávaj,zistíš podľa teploty.Radšej tú výbojku ofukuj nejakým vetrákom.
no ona ta zadni strana je strasne drsna, ale to je nakej divnej material. Ja sem lamak nevim co to je scrog a sog , proste svitim, zalejvam a hnojim a oni rostou
cau amigo ked tu pises tak aspon 20-30min pred tym nehul......ty musis vediet aku tachniku zvolit...ja som cital tan thread asi 100x kym som sa ozhodol pre scrog.....