Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Halo, halo prosim vas, je "Bcuzz-kvetovy stimulator" ciste organicke hnojivo nebo ne? Da se s nim stimulovat az do sklizne, nebo se doporurucuje 14deni proplach cistou zalivkou? Diky moc za rady.
Bude rec jen o hnijivech,ktere se prodavaji u hydraplus ke dni 14.9.2002 kdyby se nekdo ptal proc tak ,protoze v tom mam hrozny zmatek.Mensi dotazy na hniva Bcuzz :
1) Květový stimulátor 0.25L (pod slozkou Hnojiva - BcuzZ) - pouziva se na hlineny substrat nebo na hydroponii a nebo na oboji s mensi koncentraci na hlinu
2) Kořenový stimulátor 0,25l (pod slozkou Hnojiva - BcuzZ) - ta sama otazka jak u 1)
3) BcuzZ-Booster 0.5L ( pod slozkou Hnojiva - BcuzZ-Booster 0.5L ) - to same do ceho se pouziva (vym ze je na obalu Hydro ale ... )???
4)nikde jsem nevidel ty a+b nebo samostatne da seto jeste koupit ????
5)byl jsem v brne growshop yama meli tam hnojivo ale uz si nepamatuji jak se jmenovalo nevite neco onem je dorby nebo vyhozeny prachy ???
Dikec,vsechny odpovedi budou odmeneny karmou ,protoze v tom mam pekny bordel a moc my pomuzou.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tomu nahore nemusite odpovydat je to hovadina
Prect jsem co jsem mohl a jestli jsem tomu dobre porozumel tak do pudy(normal kvetinac) si mam koupit BcuzZ A+B Půda 1l 440Kc od http://www.growing.cz na zacatek rustu + pridavat na kvet dale si koupit BcuzZ kvetovy stlim. od http://www.hydroponieplus.cz a to jen na kvet za 350Kc 0,25 l nic vyc nebu potrebovat ne ???
Ps: podivejte se na otazku 5tku zajimame co to je za hnojivo ???
Ano, pochopils to spravne. Staci si koupit BCuzz A+B, kterym budes hnojit celou dobu (davkovani je na flasce, v rustu davas trochu mensi koncentraci, v qetu vetsi). Ja osobne Bcuuz A+B na hlinu pouzivam a jsem celkem spokojen. Qetovy stimulator si na hlinu koupit muzes a nemusis, ale asi se to vyplati - pristi sklizen do toho taky pujdu.
Teoreticky bys mohl potrebovat jeste neco na upravu pH (ja to mel furt moc kysely), ale to uvidis az zacnes.
Chci si koupit BcuzZ A+B Půda 1l od http://www.growing.cz za 440kc za 1l ale jsou to dva litry takze celkova cena je 880kc.Otazka - neni tech 880kc za A+B půda MOC.
Tak sme byli s kamosem v growshopu a co se nestane dostali sme k nakupu za 2800 maly bonus, pohled od Bcuzz kde sou koncentrace jednotlivych hnojiv, jinak kvuli cenam doporucuji projet zaroven www.hydroponieplus.cz a www.growing.cz pro srovnani, v h-plus maj levnejc, ale nemaj vsechno.
No a co z toho vzeslo koupili sme napul litrovku korenovyho stimulatoru a ta vune, ta je bozska ja bych to tam daval dyl nez je na obalu jen kvuli ty vuni.
Myslim ze ta vune vyvolava zavislost.......du si cuchnout........aaaaaaaaa ........... to je asi fakt blaho pro kyticky
som za ,nedam dopustit na b cuzz. lepsie hnojivo si neviem predstavit. a s tou vonou mas pravdu,mne to vonia vsade> v aute, v byte, vo vrecku. kamosi mi vymysleli nazov vone cannabis for man
Vsim sem si ze se u Bcuzz nemenej pomery na rust a potom na kvet, proste zustavaj stjny A+B to je normal? vzdyt na zacatku by kytka mela potrebovat vic N a pak spis P a K. Nevite nekdo?
Vono se to bude asi doresivat PK 13-14 ale nevim.
Jo a aby to bylo seskenovany komplet, tak sem hodim jeste vobrazek z toho druhyho letaku, zdarec
taky mi to davkovani nejni moc jasny. Na obou lahvich je psany davkovani 1-3ml/1L. Myslel sem ze A bude mit treba vetsi N a B P a K jenze NPK je na obou lahvich uplne stejny takze nevim co je spis na kvet a co na rust Jedinej rozdil co sem tak videl je ze A je mnohem cervenejsi nez B
to aryan; na tej flaske je napisane aj silnejsie hnojenie od 1do5. ja davam 3ml/lA +3ml/lB+1ml/lBooster,kazdu zalievku. raz za tyzden 2ml/l Atazamyne. zmeram ec. zvykne byt tak od1.3-1.5. holkam to moc chutna.