Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
expiry_date1 :
Diky kamo..Vidis ani ma to nenapadlo ze CFL je klasicka usporka..Ja som mal ale namysli tie CFLky Dual Spectrum...Da sa to tu niekde zohnat??Ci len cez net???Dikz
Marakush:
Diky moc..Aj tvoja zahradka vyzera dost v pohodicke..Cim to wlastne hnojis???
Původní příspěvek od Mizdo expiry_date1 :
Diky kamo..Vidis ani ma to nenapadlo ze CFL je klasicka usporka..Ja som mal ale namysli tie CFLky Dual Spectrum...Da sa to tu niekde zohnat??Ci len cez net???Dikz
Marakush:
Diky moc..Aj tvoja zahradka vyzera dost v pohodicke..Cim to wlastne hnojis???
Obávam sa,že len cez net,alebo možno v greenspirit by sa dali objednať,ale to neviem.
mIOk:
Tie 2X24 su WarmWhite ale rozhodol som sa ze to od zakladu prerobim..Myslim skrinu..Zda sa mi,ze na tych 5 rastlin su tie usporky prislabe...
ar45az:
Diky za info..Budem to musiet ist checknut..=)
cau amigo tie warmky ak mas na rast tak to je naprd.....tiez som ich vcera kupil a ked som zistil ze ssu warm tak som ich vratil....komplet pre 2x18w(60cm) ma vysiel okolo 250sk a to je pohoda....
Takze nazdarek fsetci..Je tu mensia aktualizacia..
Ako uz viete,rastlinky som zastrihol a zacal hnojit kristalon travnik..Nie moc dobra volba,ale holky vyzeraju spokojne..
Inak neviete nahodou niekto posudit ci ta prva kyta neni nahodou matka??Ci je to diskutabilne???
Dikes growu zdar..
kamo mas este tie usporky?ak hej tak to mas NA PRD!!!na rast je warm white NA PRD!zozen si cool white! a co sa tyka tohoto:
Inak neviete nahodou niekto posudit ci ta prva kyta neni nahodou matka??Ci je to diskutabilne???
neviem co povedat ved len na tebe zalezi ci z nej spravis matku...ak ides brat klony a ju si nechas ako zasobaren novych klonov...to je matka nie?????? nezabudni na tie cool white !warm je predsa na kvet!ci nie amigo?