Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pro kytičky vše...kdybys viděl moje mozoly a poškrábaný ruce tak pochopíš btw ty keře sou takový gumový zm*di...a taky když už mám takovouhle genetiku tak jí jen tak neplácnu někam do sraček
to JAHmaican : Ta co byla pod sněhem byl jen takovej tester jak nám to poroste a zda tam žijí nějaké příšery které by nám jí mohli sežrat Byl to noname a vyklubal se z něj krááásnej samec ale jinak po všech stránkách kvalitní a o to hlavně slo...
btw: i kdyby to byla samice tak by sme jí vytrhly, co s 1 samickou uprostřed pole a ještě noname když teď tam sou jen semínka z Nirvany..
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Jo zaštipovat budeme (skoro všechny) ale ještě počkáme... Časem si z toho vemu třeba 6 pater a udelam si z každe genetiky matku. Jedu sog a rád si zakořim to co mame venku ještě dřív než na podzim
btw: určitě si necháme pár kiti bez zaštípnutí... ten horní kartáč mě fakt zajímá
ještě menší doplnění: loeX(já) se na pouť na pole nevysral, jen Zukzu měl menší problém s načasováním, tekže to dopadlo tak, že sem přišel na pole půl hodiny po něm...jinak kýtí krásně rostou....viz foto
na začátek jen 2 fotky na porovnání...
1.je asi 5 minut po příchodu na pole
2. je po dosti hodinách makání
na políčku(poly) je 22 kytek...zatím nebyl nalezen ani jeden samec....
jë zde celkem¨:
4x DP
7x Hindukush
6x Early Bud
5x Hawai x Skunk1
výškový průměr je od 1.5m až po 1.8...všechny květiny sou si hodně podobný...zatím hnojíme jen AHčkama...info o hnojkách dodá Zukzu...
další květinky jsou u babiček a to konkrétně
1x Holands Hope (roste na kompostu)
2x DP(skleník+ normální venek)
1x Hawai x Skunk 1 (takový balkono-skleník)
políčko je spíš taková džungle...počet kytek je furt 22 zatím bez samce...celý pole bohužel zabrat nejde tak sem ted hodím pár fotek celku at si uděláte aspon trochu představu...jinak kytky samostatně podle genetik taky fotit nejde...jak říkám je to jungle
tak a ještě jeden post...tady se jedná o:
1. paní Durbanová s flaškou (flaška moc vidět neni)
2. paní Early Budová a její ladný vršek
3. no a nakonec pan plot
no kdybys věděl kde to je, tak si budeš jist jako MY, že to nikdo nesklidí
velké MY používám proto, že tenhle out jak už je z nadpisu patrné nepatří jenom mě, ale i Zukzovi, takže se s ním co se týče případné karmy podělte taky