Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To s tím samovolným vykvetením pod warm white se už někomu opravdu stalo? Mně to přijde trochu přehnané; všude se přece píše, že vegetační fáze se reguluje dobou osvitu. Rozdíl bych viděl spíš v tom, že červená barva a infračervené záření ženou kytky do výšky, zatímco modrá barva spíš do šířky (což je pro matky pochopitelně žádoucí).
AARON: ano samovolne vykveteni je normalni, dej matku pod sodik (SON T+ atp) a mej klidne 18/6 kytka ti do 8 mesicu zacne delat blizny a kvist. to je dany tim ze cerveny spektrum ovlivnuje kveteni. navic zopakuju to i v tomdle foru. na matky je treba modry svetlo, na kvet cerveny. trubice warm white a cool white sou podle me naprosto naprd protoze : mam tu trubici SILVANIA AQUASTAR 10000K a je tam spektrum, hodne cerveny a hodne modry ( tedy idealni na rust ) a NARVA REPTILIGTH 6500K moc hodne modry a malo 15% cerveny (matky) . videl sem uz i trubice 10000K jen modra nic jinyho. pokud tydle dve zarivky porovnam s WW a CW tak mam nasledujici : aquastar fialova, reptiligth modra, CW zluta (decentne cervena) WW zluta malinko vic cervena. pro srovnani tu mam este philps TLD76? kerej je naprosto cervenej . doufam ze si z tohodle srovnani udelate obrazek jak na tom CW a WW je co se spektra tyce. nascanuju ty spektra, necham si to vyfotit digitalem. nigdo mi to neveri
taky mi negdo dejte graf spektra CW a WW pac ja myslim ze tydle zarivky sou trochu jinde nez by to melo bejt, pac pri srovnani s kalibrovanejma zarivkama maj uplne jiny svetlo
netvrdim, ze pod tim neporoste
jo a tabulku od osramu mi ani nelinkujte, to neni vubec smerodatny a znacne zavadejici
Aaron Lightner: Jo, opravdu se mi to stalo. A bylo to na 18/6, kytky stary asi 8 tejdnu nebo kolik, uz si to nepamatuju. Bylo to v zacatcich, urcite jsem neco potento, tehdy byly jen znacne zavadejici a trapne informace od JXD a Dupala
Navic nejaky hnojiva... Nejaky pomery a podobne, o tom jsem nemel ani paru
já doporučuju 55W Osram či Philips, mají 50 cm, dáš dvě vedle sebe a máš prima pokrytou plochu od 50x10 (jsou u sebe) do cca 40 x 50 cm (dál od sebe). 4800 lm, podle provedení 4500 - 6000 K. viz. moje galerie pod čarou.