Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JackEE: cus , no chci jed V-scrog, takze si myslim, ze na 200w me to bude stacit, no prozatim uz jsem tam soupnul EM a K2 no a v nejhorsim, proste prepulim prostor, vnitrni hranolky mam 4x4 cm, takze nebude problem, sehnat nejake vynglicky a navrtat to do nich a melo by to unesti i ty 4-6 kyticek ktere chci miti ,hi prozatim to mam rozjte na natky ,ale uzme prisla i ta CFl zarovka takze za dva tycny jdu do toho
nazdarek lidicky a mistni zhulenci a zhulenkyne, no inu jsem s zarovickou dost spokojeny chystam se prida vam par foto,alejeste to musim poskladat ted uz jsem se da rici od 17 v kb¨vetu osazenstvo zhuleneho kolosea jest:Mrs. EM , jeji dve zhulene kamosky Ak 47 , samo sebou nesmime zapomenou na dostatecnou ochranu ,kterou poskytuje ??????............... Veliky Bily Zralok,hi, no no no, zkousel jsem nasadit i Balagdonu,ale bohuzel me zahynula priciny nezname a tak stejne dopadla i Cerna Vdova,ale co se da delat snat toto bude lepsi vec uvidime za dva mecice foto pridam co nevidet paru udaji, diky zarovce neustale skvela teplota 25 pri velikych teplotach jsem se dostal na 28 vetrani poc vetracky odtah ven a to skrze uhlikove filtry,z(zatim dva), skrin rozdelena na kvet a matkarnu
kvet:200w, V-Scrog 3 hlina ,1 akvarko
matkarna 2x20w vetracek jen tak aby se nereklo ze se ne na nefouka primej odtah pry nemam...... teplota od 19- 25 zarovky philips vice do cerveneho spektra zatim ahoj priste foto
1-zacatek
2-zapojeni 200w
3-a,duo AK47
b,vrsek zapletene EM maminky
4-a,matkarna pod kvetem 2x20w
b, v tu chvili jeste nanasteve NLxBB
5-celkovej pohled
zdravim vsechny mistni zhulence takze nastalo par komplikaci takze EM se vykrubal hermafrodit takze sel ven a do pytle s nim a misto toho jsem hodil NLxBB takze ted je osazenstvo 2xNLxBB,2xAK47,1x WGS(zralok)
uz jsem sehnal opet cernou vdovu ttakze se tesim na dalsi skrin ted uz to necham jen dojed a seru na to
Nazdarek groweri, tak tento pokus stroskoltal skrze chrabre vetrani a to na pude je spatne, toz ted uz mam za sebou sestavenou mobilni pestirnu z kalfasu 2x 90l
22. rijna jsme sklidil odhadem cca asi tak 60 70 g pod 200w red narure
jel jsem tam romulanxg13 -3x, j1x cernou vdovu, 1x baladonu , vse hydro, hnojim superwuxal, a pak pk13 14+ masokostni moucka
foto pripojim i ze sklizne, co se tyce nove varky jsou to AK 47 a opet romulany x G 13 no, a v matkarne jedu dalsi klony , S.H., C.O.B., B. Sisters, tak uvidime foto dodam asi tak do konce tydne, zatim