Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmmmm,
porovnat to nemuzu ale ty vlivy a to svetlo udelaj svoje takze logicky indoor by mel bejt lepsi...ale jde mi o ten efekt toho huleni jestli v tom je rozdil...
Chtelo by to asi nejakeho chemika co by to odvodil z tech latek co se tam vyskytujou...
Pořád nechápu co řešíš pěstování není olympiáda,pěstování je o pocitu a skušenostech.Pokud nemáš ani jedno tak nikdy ničeho nedosáhneš.
Všechno na co jsi se tady ptal si můžeš zodpovědět sám,stačí jen když se zamyslíš.Protože veškeré výsledky pěstování jsou způsobeny takzvanou logikou a pokud ani to nevíš co je tak to ti nepomůže ani grower.
Podle mého úsudku jsi asi z města CO. ZDAR.
NO z mesta:-) My tomu s klukama rikame prdelakov ale co.
Samozrejme ze je nadhera koukat jak rostou kyti ale chtel sem proste jen vedet zda-li se opravdu vyplati investovat do indooru.
Nebo jestli to je pro lidi ci nemaj moznost pestovat venku...
Jasně chápu tě alezáleží čemu říkáš INDOOR,pro mě to znamená 400w a na to mohu říct potřebuješ hodně místa času a chuti(ne hulit ale starat se okytky).
pokud ti jde oto mít si co zahulit a chceš pěstovat jedno brko tak ti sodík nedoporučuji,protože to neutáhneš finančně(pokud nemáš stálý příjem).Jestli ti do toho můžu kecat,tak bych ti normální spořivku 60w nebo i víc je to taková co máš v pokoji v lustru.kámoš co od něj beru klony pod tím pěstuje několik let a mohu ti říct takovej OUTDOOR vypěstuješ jen s těží,ale roste to pomalu že to je snad jasný.
Ale pozor to není jen o lampě musíš počítat CO2,hnojiva,spínací hodiny no a hlavně hromada starostí viz. GROWER.
ZDAREC.
No ja mam moznost pestovat venku a taky venku pestuju. Ale jdu do skrine protoze je to fakt dobry. podle me. Clovek si stim muze pekne hrat a koukat jak se tomu dari. Takovej ekvivalent domaciho zviratka. No a jestli se chces jenom levne zhulit tak pestuj venku. PS: toto neni nabadani k pachani trestnych cinu:=)
Přesně tak tam je to otom mazlení,tulení a teprve až na konec je hulení.Všechno je to otom mít cannabis rád a pořád si s ním hrát(s cannabisem)pokud ho nemáš rád tak nikdy ani nezjistíš jak roste je to skrátka o závislosti na cannabis.
viď DISASTER davám ti karma plus
akorát s tím rozdílem že jsem oněco starší,ale do tý skříně jdi všechno se má jednou zkusit i když to předem nemusí vyjít.Alespoň přibude další INDOORISTA no ne a vo tom toje ZDAR
akorát s tím rozdílem že jsem oněco starší,ale do tý skříně jdi všechno se má jednou zkusit i když to předem nemusí vyjít.Alespoň přibude další INDOORISTA no ne a vo tom toje.
JJ taky bych chtel rozjet nejakou 100W - 150W doma. Pekne se o to starat koukat jak to roste.
To by chtelo nejako hru udelat a mohla by se ajmenovat cannabis tyccon...
DOBRA-samozrejme sme dospeli k zaveru ze indoor prevalcuje ve zhuleni outdoor...
Cože?? Myslím, že jsi nehulil fakt dobrý outdoor. Uznávám, že lampy můžou být zabijáci, ale raději si dám chuťový outdoorek než se mega vypičit ze šluku nějakého killera... Vy lampaři to máte moc jednoduché. Závisí víc na schopnostech pěstitele.
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
ee ja tedy jsem vsema jedenacti rukama pro out,pac se mi moc nelibi to pestovani v umelem prostredi,jen me zajimalo jestli krome toho ze to rychlejc roste ma hydro a podlampy vetsi ucinek nebo jestli pri spravnem growu venku muzu dosahnout podobnejch vysledku...takze asi tak...
myslim ze xmalcolm ked pjestil ice, mazar, blue moonshine a neviem co este, tak daval par rizkov von a pisal ze neni nad slunicko, slo mu vsak o max. tvorbu priskyrice, ma vaporizer taq asi taq... teda on tvrdil ze slunicko je best a je to dosti borec
No moj skromny nazor ziskany zo studia groweru....(vlastne xmalcolmov)